Aspirator cu sac Bosch BGL8508 review

Bosch BGL8508
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Bosch BGL8508 este un aspirator multisuprafete cu o manevrabilitate buna si un motor puternic. Cele 4 trepte de putere, sistemul performant de filtrare si capacitatea generoasa de colectare sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Bosch. 

Aspiratoarele multisuprafete sunt aspiratoare care au performante de curatare incadrate in clasa A atat pentru suprafetele dure precum gresie sau parchet cat si pentru covoare si mochete de diferite grosimi. Un astfel de aspirator va putea curata rapid si eficient atat suprafetele dure din bucatarie si holuri cat si covoarele cu fir scurt sau lung din dormitoare si living. Aspiratoarele multisuprafete pot fi cu sau fara sac, fiecare optiune avand avantaje dar si dezavantaje. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator multisuprafete cu sac care este produs de compania germana Bosch. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Bosch BGL8508

Aspirator modern cu sac

Bosch BGL8508 este un aspirator cu sac cu design modern turcoaz-negru si insertii argintii. Aspiratorul are un maner ergonomic Premium care asigura transportul facil si o protectie AirBumper transparenta care protejeaza mobila si peretii de lovirile accidentale. Cele 4 roti asigura o manevrabilitate buna pe toate tipurile de suprafete iar raza de operare mare de 15 metri permite aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Acest model are dimensiuni de 48x 32 x 27.5 cm si o greutate de 5.5 Kg fara accesorii (7.7 Kg cu accesorii).

Motor cu putere de 750 W

Bosch BGL8508 are un motor cu o putere de aspirare de 750 W care poate fi reglata electronic in 4 trepte in functie de suprafata aspirata. Consumul energetic anual de 28 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A, in aceeasi clasa fiind incadrate atat performantele de curatare a suprafetelor dure cat si cele ale covoarelor si mochetelor. Acest model utilizeaza sisteme moderne dezvoltate de Bosch precum QuattroPower care imbunatateste performantele de curatare sau Power Protect care asigura performante bune chiar si cand sacul se umple. Nivelul zgomotului este de 74 dB, o valoare mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele cu specificatii similare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Bosch BGL8508

Filtru igienic Pure Air

Sistemul de filtrare contine un filtru igienic Pure Air si unul de evacuare EPA 10 care asigura captarea a pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni care pot crea probleme de sanatate copiilor si persoanelor sensibile. Aspiratorul utilizeaza un sac Power Protect cu autodeclansare cu o capacitate generoasa de colectare de 5 litri. Peria principala asigura curatarea eficienta atat a covoarelor cat si a suprafetelor dure, in pachet fiind incluse si o duza pentru tapiterie si un accesoriu pentru spatiile inguste. 

Puncte tari

+ motor cu putere de 750 W

+ performante excelente de curatare

+ consum redus de energie

+ putere ajustabila electronic

+ capacitate mare de colectare

+ manevrabilitate excelenta 

+ filtrare eficienta a prafului

+ sisteme moderne

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Bosch BGL8508 este un aspirator multisuprafete cu o manevrabilitate buna si un motor puternic. Cele 4 trepte de putere, sistemul performant de filtrare si capacitatea generoasa de colectare sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Bosch.