Aspirator fara sac Rowenta RO3715EA review

? Rowenta RO3715EA
Aspirator fara sac Rowenta RO3715EA

Product Name: Rowenta RO3715EA

Product Description: Rowenta RO3715EA este un aspiratorfara sac un consum redus de energie si un sistem eficient de filtrare.

Brand: Rowenta

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Performante si putere
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.4

Sumar

Rowenta RO3715EA este un aspirator puternic fara sac cu o eficienta energetica buna si performante excelente de curatare a suprafetelor dure. Sistemul eficient de filtrare, recipientul de colectare cu golire facila si pretul accesibil fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mici. 

Oferta de aspiratoare este atat de variata incat alegerea unui model potrivit necesita o documentare temeinca in prealabil. Pentru a va asigura ca ati ales un aspirator potrivit pentru casa dumneavoastra va trebui sa luati in considerare atat suprafata utila a acestei, numarul de persoane care locuiesc acolo si tipul de suprafete pe care le aveti. De exemplu, pentru un apartament spatios cu suprafete dure si covoare mari veti avea nevoie de un aspirator multisuprafete cu motor puternic iar pentru un apartament mai mic in care exista doar covoare cu fir scurt puteti opta pentru un model compact care este mai ieftin. Un astfel de aspirator ieftin este si modelul produs de Rowenta ale carui caracteristici le veti gasi in cele ce urmeaza. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Rowenta RO3715EA

Aspirator compact fara sac

Rowenta RO3715EA este un aspirator de generatie mai veche care are un design interesant negru-portocaliu si recipient de colectare transparent. Aspiratorul are o raza de operare mare de 8.8 metri si doua roti mari si una multidirectionala care permit manevrarea facila chiar si pe covoare sau mochete. In partea din spate exista un suport pentru prinderea periei in timpul pauzelor iar manerul ergonomic asigura un transport confortabil cu o singura mana. Acest model are dimensiuni de 27.6 x 29 x 40.9 cm si o greutate destul de mare de 6.4 Kg. 

Motor cu putere de 750 W

Rowenta RO3715EA are un motor cu o putere de 750 W care insa nu poate fi setata in mai multe trepte, consumul energetic anual de 750 W fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. Performantele de curatare a parchetului si gresiei sunt incadrate de asemenea in clasa A care este cea mai buna, insa cele pentru curatarea covoarelor si a mochetelor sunt incadrate doar in clasa C. Recipientul de colectare are o capacitate de 1.5 litri si se goleste fara necesitatea intrarii in contact cu praful si mizeriile aspirate. Nivelul zgomotului de 79 dB este destul de ridicat, insa este comparabil cu cel al altor modele de aspiratoare fara sac cu putere similara. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta RO3715EA

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare este foarte eficient, filtrul lavabil si cel din spuma captand pana la 99.98% dintre particulele de parf si alergeni din aerul reemis. Peria principala are doua pozitii si asigura curatarea rapida atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor subtiri. Pe manerul aspiratorului exista o perie Easy Brush incorporata care poate fi utilizata pentru mobilier, in cutie fiind incluse si doua accesorii pentru tapiterie si spatii inguste. 

Puncte tari

+ design compact

+ manevrabilitate ridicata

+ raza mare de operare

+ motor puternic

+ sistem eficient de filtrare

+ performante excelente de curatare a suprafetelor dure

+ consum redus de energie

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– performante slabe de curatare a covoarelor 

– greutate destul de mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta RO3715EA este un aspirator puternic fara sac cu o eficienta energetica buna si performante excelente de curatare a suprafetelor dure. Sistemul eficient de filtrare, recipientul de colectare cu golire facila si pretul accesibil fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mici. 

Manual de utilizare Rowenta RO3715EA