Aspirator fara sac Bosch BGS05X240 review

Bosch BGS05X240
Aspirator fara sac Bosch BGS05X240

Product Name: Bosch BGS05X240

Product Description: Bosch BGS05X240 este un aspirator fara sac care are o greutate de 4.4 Kg si un motor cu putere de 700 W.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Filtrare si accesorii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.6

Sumar

Bosch BGS05X240 este un aspirator compact fara sac cu un motor puternic si o gama variata de accesorii. Manevrabilitatea excelenta, garantia extinsa de 5 ani si raportul foarte bun intre calitate si pret fac din acest aspirator produs de Bosch o alegere foarte buna pentru orice casa.

Aspiratoarele fara sac sunt preferate de tot mai multe persoane datorita eliminarii costurilor periodice cu achizitia sacilor textili sau de hartie. Aceste aspiratoare au recipiente de colectare din plastic care se golesc si se spalala usor, fara sa imprastie praful, firmiturile sau alte mizerii aspirate. Oferta de aspiratoare fara sac este din ce in ce mai variata, existand atat modele cu preturi mici produse de Heinner sau Star-Light dar si modele premium din portofoliul Bosch sau Miele. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator fara sac produs de Bosch care a fost lansat in acest an.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Bosch BGS05X240

Aspirator versatil fara sac

Bosch BGS05X240 este un aspirator cu sac cu design gri-turcoaz si recipient de colectare din plastic transparent. Aspiratorul are 2 roti laterale mari si o roata multidirectionala care permite manevrarea facila a aspiratorului chiar si pe covoare mai groase. Tubul telescopic si cablul de alimentare asigura o autonomie de 9 metri care permite aspirarea in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Manerul ergonomic larg permite transportul usor dintr-o camera in alta sau pe scari. Acest model are dimensiuni de 31.4 x 26.8 x 38.1 cm si o greutate de 4.4 Kg, si dispune de un sistem de prindere a furtului astfel ca va putea fi depozitat si intr-un spatiu mai mic.

Motor cu putere de 700 W

Bosch BGS05X240 are un motor HiSpin cu palete aerodinamice, flux de aer calibrat perfect si putere de 700 W care permite curatarea rapida atat a suprafetelor dure precum gresie sau parchet cat si a covoarelor si mochetelor de diferite grosimi. Eficienta energetica este incadrata in clasa A, la fel ca si performanta privind curatarea suprafetelor dure sau cea a filtrarii aerului reemis. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare destul de mare de 78 dB care este insa comparabila cu cea a altor aspiratoare fara sac cu specificatii similare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BGS05X240

Accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

Recipientul de colectare are o capacitate de 1.5 litri si se goleste usor prin apasarea unui singur buton. Sistemul de filtrare contine un filtru igienic Pure Air si un filtru lavabil care va trebui spalat periodic pentru a asigura buna functionare a aspiratorului. Peria multifunctionala cu role se poate utilza atat pentru suprafete dure cat si pentru covoare, pentru parchet existand o perie speciala din fire naturale. Alte accesorii incluse sunt peria Mini Turbo Air care va putea indeparta eficient fierele de par ale animalelor domestice, o duza pentru tapiterie pentru curatarea canapelei si a fotoliilor si una pentru colturi si locuri greu accesibile. Daca veti achizitiona acest aspirator in perioada urmatoare veti beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de Bosch.

Puncte tari

+ design compact

+ manevrabilitate buna

+ motor cu putere de 700 W

+ recipient de colectare cu golire facila

+ acceosorii utile

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Bosch BGS05X240 este un aspirator compact fara sac cu un motor puternic si o gama variata de accesorii. Manevrabilitatea excelenta, garantia extinsa de 5 ani si raportul foarte bun intre calitate si pret fac din acest aspirator produs de Bosch o alegere foarte buna pentru orice casa. 

Manual de utilizare Bosch BGS05X240

Tags: