Aspirator fara sac Rowenta X-treme power RO6962EA review

Rowenta X-treme Power RO6962EA
  • Eficienta energetica
    (4.3)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.7

Sumar

Rowenta X-treme Power RO6962EA este un aspirator modern fara sac, cu putere buna de aspirare si filtrare eficienta a prafului. Manevrarea facila, accesoriile pentru diferite tipuri de suprafete si raportul excelent dintre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele multisuprafete ofera solutii facile de curatare atat a pardoselilor placate cu gresie si parchet cat si ca mochetelor si covoarelor mari sau cu fir lung. Cele mai performante modele de aspiratoare vor avea, pe langa performante excelente de curatare a covoarelor si suprafetelor dure, si un o filtrare eficienta a prafului din aerul reemis sau un consum energetic scazut. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator performant, incadrat in clasa A la toate categoriile de pe eticheta energetica, care este produs de compania germana Rowenta. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator modern fara sac

Rowenta RO6962EA este un aspirator fara sac cu un design modern negru-argintiu si recipient de colectare transparent de culoare verde. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite transportarea usoara dintr-o camera in alta si o raza de operare de 8.8 metri, suficienta pentru a va opri mai rar pentru schimbarea prizei de alimentare. Manerul ergonomic permite utilizarea confortabila iar cele trei roti asigura depasirea usoara a pragurilor si a altor obstacole. Acest model are dimensiuni de 38 x 36 x 57 cm si un recipient de colectare cu o capacitate de 2.5 litri, suficient pentru curatarea unui apartament cu dimensiuni medii. 

Motor puternic si consum redus

Rowenta X-treme power RO6962EA are un motor EffiTech cu putere de 750 W, consumul anual de 28 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A. In aceeasi clasa A sunt incadrate atat performantele de curatare a suprafetelor dure precum parchet, gresie si linoleum dar si cele pentru curatarea covoarelor si mochetelor cu grosimi diferite. Nivelul zgmotului de 75 dB este comparabil cu cel al altor aspiratoare fara sac cu putere si dimensiuni similare. 

Filtrare eficienta a prafului

Sistemul de filtrare este unul foarte performant si utilizeaza un filtru de spuma in fata motorului si un filtru HEPA 12 care capteaza pana la 99.98% dintre particulele microscopice de praf si alergeni din aerul reemis in camere. In plus, sistemul de gestionare a prafului Clean Express, permite golirea facila recipientului de colectare in 4 pasi siplu, care nu necesita atingerea mizeriilor aspirate. 

 Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Accesorii utile

Peria principala asigura performante excelente de aspirare atat pe suprafetele dure cat si pe mochetele groase sau pe covoarele cu fir lung. Pe manerul aspiratorului exista o perie retractabila care permite aspirarea facila a mobilierului sau a altor suprafete cu finisaje delicate. In pachet veti mai gasi o perie speciala pentru parchet, un accesoriu si o duza pentru spatiile inguste sau greu accesibile si o duza pentru curatarea tapiteriei. 

Puncte tari

+ design modern

+ capacitate buna de colectare

+ motor cu putere de 750 W

+ consum redus de energie

+ performante foarte bune de curatare

+ filtrare eficienta a prafului si bacteriilor

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– zgomotul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Rowenta X-treme Power RO6962EA este un aspirator modern fara sac, cu putere buna de aspirare si filtrare eficienta a prafului. Manevrarea facila, accesoriile pentru diferite tipuri de suprafete si raportul excelent dintre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice apartament. 

Manual Rowenta X-treme Power RO6962EA