Aspirator cu sac Rowenta Silence Force RO7485EA review

Rowenta Silence Force RO7485EA
Aspirator cu sac Rowenta Silence Force RO7485EA

Product Name: Rowenta Silence Force RO7485EA

Product Description: Aspirator multisuprafete cu sac si eficienta energetica A++, clasa A pentru curatarea suprafetelor dure, curatarea covoarelor si eficienta sistemului de filtrare.

Brand: Rowenta

SKU: DF1DB4BBM

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Eficienta si accesorii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.9

Sumar

Rowenta Silence Force RO7485EA este un aspirator versatil cu eficienta energetica excelenta si perfromante foarte bune pe toate tipurule de suprafete. Gama variata de accesorii, nivelul redus al zgomotului si sistemul performant de filtrare fac din acest aspirator produs de Rowenta o alegere excelenta pentru orice casa.

Aspiratoarele multi-suprafete sunt aspiratoare care au performante foarte bune de curatare atat a parchetului si a gresiei cat si a mochetelor sau covoarelor cu diferite grosimi. Cele mai moderne modele de aspiratoare multi-suprafete au si o eficienta energetica buna, consumul fiind mult mai redus in comparatie cu aspiratoarele produse in urma cu cativa ani. In plus, un sistem eficient de filtrare a aerului reeemis, va capta pana la 99,9% dintre particulele de praf si alergeni. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator performant de generatie noua care este produs de compania germana Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Rowenta Silence Force RO7485EA

Aspirator multisuprafete cu sac

Rowenta Silence Force RO7485EA este un aspirator cu sac design de culoare neagra cu insertii argintii si o forma pe care o regasim si la alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner larg in partea superioara care faciliteaza transportul si o raza mare de operare de 11 metri care asigura aspirarea fara intreruperi prea dese. Cele 4 roti multidirectionale asigura o manevrabilitate buna pe toate tipurile de suprafete. Acest model utilizeaza saci Hygien+ cu o capacitate de colectare mare de 4.5 litri si clapeta automata ce nu permite iesirea prafului si a altor impuritati in momentul schimbarii.

Eficienta energetica A++

Rowenta Silence Force RO7485EA are un motor silentios si economic Effitech, consumul energetic anual de 16 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta A++. Puterea de aspirare poate fi setata in 5 trepte in functie de tipul suprafetei cu ajutorul a doua butoane mari din partea inferioara a aspiratorului. La nivelul foarte redus al zgomotului de 66 dB contribuie atat tehnologia Ultra Air dezvoltata de Rowenta cat si capul de aspirare Power Air. Confirmarea fiabilitatii acestui aspirator este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta Silence Force RO7485EA

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare utilizeaza tehnologii moderne si filtre permanente pentru captarea a pana la 99,9% dintre particulele de praf, alergeni sau bacterii. Unul dintre cele mai importante atuuri ale acestui aspirator este gama variata de accesorii, pe langa peria principala care este eficienta pentru toate tipurile de suprafete in pachet mai fiind incluse: o perie cu peri moi pentru parchet, doua perii motorizate, accesorii pentru spatii inguste sau greu accesibile, duze pentru tapiterie si mobilier. In plus, pe manerul aspiratorului exista o incorporata o perie mica care este ideala pentru aspirarea prafului de pe mobilierul din lemn sau sticla. 

Puncte tari

+ eficienta energetica A++

+ clasa A de curatare pentru toate tipurile de suprafete

+ sistem eficient de filtrare

+ nivel redus al zgomotului

+ 5 trepte de putere

+ gama variata de accesorii

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– sacii Hygiene+ sunt destul de scumpi

Concluzii

In concluzie, Rowenta Silence Force RO7485EA este un aspirator versatil cu eficienta energetica excelenta si perfromante foarte bune pe toate tipurule de suprafete. Gama variata de accesorii, nivelul redus al zgomotului si sistemul performant de filtrare fac din acest aspirator produs de Rowenta o alegere excelenta pentru orice casa.

Manual de utilizare Rowenta Silence Force RO7485EA

Tags: