Rowenta RY7757WH, Aspirator cu abur, 1500 W, 0.3/0.47 litri, 82 dB – Pareri si Review

▷ Review ◁: Rowenta RY7757WH - 1500 W, 82 dB, difuzor de arome
Aspirator cu abur Rowenta RY7757WH

Product Name: Rowenta RY7757WH

Product Description: Rowenta RY7757WH este un aspirator cu abur cu putere de 1500 W si nivel de zgomot de 82 dB. Aspiratorul dispune de un filtru anti-calcar si de un difuzor de arome.

Brand: Rpwenta

 • Manevrabilitate
  (4.7)
 • Putere
  (4.8)
 • Filtrare/Spalare
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Rowenta RY7757WH este un aspirator cu abur cu motor puternic si manevrare facila. Tehnologia Ciclonica, difuzorul de arome si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui aspirator cu abur din portofoliul Rowenta.

Pros

+ maner ergonomic;

+ putere mare;

+ aspira si spala dintr-o singura miscare;

+ difuzor de arome;

+ filtru anti-calcar.

Cons

– nivelul zgomotului este ridicat;

– recipientul de colectare este destul de mic.

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele multifunctionale sunt din ce in ce mai populare in ultima perioada. Un astfel de aspirator multifunctional este cel cu abur, care permite atat aspirarea eficienta cat si spalarea suprafetelor dure. Cele mai noi modele de aspiratoare cu abur sunt usor de manevrat, putand sa aspire si sa curete gresie sau parchetul dintr-o singura miscare. Veti putea astfel sa aspirati rapid praful dar si sa eliminati bacteriile si germenii de pe holuri sau din bucatarie si baie. Rowenta RY7757WH este un astfel de aspirator cu abur de generatie noua, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

Aspirator cu abur Rowenta RY7757WH

Rowenta RY7757WH – aspirator cu abur usor de manevrat

Rowenta RY7757WH este un aspirator vertical cu fir, care are un design similar cu alte modele ale producatorului german. Manerul ergonomic permite manevrarea facila atat pe suprafetele dure cat si pe covoare sau mochete. Capul de aspirare dreptunghiular permite aspirarea si curatarea cu abur dintr-o singura miscare. Pozitia de autosustinere este utila atat pentru pauzele scurte cat si pentru depozitarea in spatii mai inguste. Acest model are dimensiuni de 32.1 x 25.9 x 119 cm si o greutate de 5.68 Kg cu toate accesoriile. Alte aparate de curatat cu abur care au specificatii tehnice bune sunt: Rowenta RY8561WH, ROWENTA Clean & Steam RY7577WH sau Hoover CAD1700D011.

Putere de 1500 W

Rowenta RY7757WH are o putere de 1500 W care permite dezvoltarea unui flux puternic de aer pentru aspirarea eficienta a tuturor tipurilor de suprafete. Nivelul zgomotului este insa destul de mare (82 dB), de aceea este indicat sa nu utilizati aspiratorul la ore nepotrivite. Recipientul de praf are o capacitate de 0.3 litri si se goleste destul de usor, fara sa riscati imprastierea prafului si a celorlate impuritati. Recipientul de apa are un volum de 0.47 litri, asigurand o autonomie pentru abur de cel mult 30 de minute. 

Rowenta RY7757WH

Difuzor de uleiuri esentiale

Aspiratorul este dotat si cu un difuzon de uleiuri esentiale, care contribuie la igienizarea atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor dar asigura si un miros placut. Acest model utilizeaza tehnologia Ciclonica care asigura o filtrare eficienta a prafului din aerul reemis iar cartusul anticalcar protejeaza aparatul de eventualele depuneri cauzate de apa dura. In pachet sunt incluse 2 mopuri de microfibra, care se pot spala in masina de spalat rufe. 

Puncte tari

+ maner ergonomic;

+ putere mare;

+ aspira si spala dintr-o singura miscare;

+ difuzor de arome;

+ filtru anti-calcar.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este ridicat;

– recipientul de colectare este destul de mic.

Concluzii

In concluzie, Rowenta RY7757WH este un aspirator cu abur cu motor puternic si manevrare facila. Tehnologia Ciclonica, difuzorul de arome si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestui aspirator cu abur din portofoliul Rowenta. 

Tags: