▷Bosch Wet&Dry BWD41700, Aspirator cu spalare, 1400 W, 2.5 litri – Pareri si Review

▷Bosch Wet&Dry BWD41700 Aspirator Umed Uscat ⭐ Pareri si Review
Bosch Wet&Dry BWD41700

Product Name: Bosch Wet&Dry BWD41700

Product Description: Bosch Wet&Dry BWD41700 este un aspirator cu spalare care are un motor cu putere de 1700 W si un rezervor cu volum de 5 litri. Aspiratorul foloseste saci cu volum de 2.5 litri si dispune de un sistem eficient de filtrare.

Brand: Bosch

 • Manevrabilitate
  (4.3)
 • Putere
  (4.8)
 • Filtrare si accesorii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

Bosch Wet&Dry BWD41700 este un aspirator cu aspirare umeda uscata care are un motor puternic si un sistem eficient de filtrare. Rezervorul cu volum generos, gama variata de accesorii si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de compania germana Bosch.

Pros

+ maner ergonomic;

+ motor puternic;

+ saci cu volum mare;

+ rezervor cu volum generos;

+ gama variata de accesorii;

+ raport bun calitate/pret.

Cons

– greutatea cu accesorii este mare;

– puterea nu se poate ajusta.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele cu spalare asigura atat curatarea suprafetelor dure cat si spalarea covoarelor si mochetelor cu fir scurt. Aceste aspiratoare dispun de motoare puternice si sisteme eficiente de filtrare, care capteaza si cele mai mici particule de praf din aerul reemis. Recipientele de colectare au un volum mare iar accesoriile permit si curatarea tapiteriilor sau a spatiilor inguste. Trebuie sa tineti cont ca aceste aspiratoare au greutate si dimensiuni mari, fiind mai greu de manevrat. Bosch Wet&Dry BWD41700 este un astfel de aspirator performant cu spalare iar in continuare vom analiza specificatiile acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Bosch Wet&Dry BWD41700

Bosch Wet&Dry BWD41700 – design si dimensiuni

Aspiratorul umed uscat Bosch Wet&Dry BWD41700 are un design modern, cu o carcasa neagra cu insertii albastre. Aspiratorul are un maner ergonomic si doua roti laterale mari, cu invelis moale, care permit depasirea facila a diferitelor obstacole, precum cabluri sau praguri. Tubul metalic, furtunul flexibil cu filtru de matase impletit si cablul de alimentare asigura o raza de operare de 9 metri, astfel ca veti putea sa aspirati in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. 

Acest model are dimensiuni de 36 x 35 x 49 cm si o greutate destul de mare de 8.7 Kg fara accesorii. Alte aspiratoare performante pe care le-am analizat recent sunt: Philips FC9747/09, Miele Complete Select PowerLine GRGR sau ROWENTA X-Force Flex15.60 RH99F1WO.

Putere si colectare

Aspirator umed uscat Bosch Wet&Dry BWD41700

Bosch Wet&Dry BWD41700 are un motor cu putere de 1700 W, care asigura dezvoltarea unui fluz de aer puternic, pentru curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor. Sacul de colectare are un volum generos de 2.5 litri si se schimba usor, fara riscul de imprastiere a impuritatilor aspirate. Rezervorul de apa are un volum de 5 litri, permitand curatarea unor suprafete mari cu o singura alimentare. In plus, rezervorul se poate detasa usor pentru golire si spalare. 

Filtrare, accesorii si garantie

Aspirator cu spalare Bosch Wet&Dry BWD41700

Sistemul de filtrare contine contine un filtru de motor si unul EPA lavabil PureAir care asigura captarea particulelor microscopice de praf si alergeni din aer. Peria principala dispune de doua pozitii pentru curatarea covoarelor sau a gresiei si parchetului. Accesoriile incluse in cutie sunt 1 duza pentru spatii inguste, o perie pentru mobilier si o perie pentru tapiterie. Acest model are o garantie standard de 24 de luni. 

Puncte tari

+ maner ergonomic;

+ motor puternic;

+ saci cu volum mare;

+ rezervor cu volum generos;

+ gama variata de accesorii;

+ raport bun calitate/pret.

Puncte slabe

– greutatea cu accesorii este mare;

– puterea nu se poate ajusta.

Concluzii

In concluzie, Bosch Wet&Dry BWD41700 este un aspirator cu aspirare umeda uscata care are un motor puternic si un sistem eficient de filtrare. Rezervorul cu volum generos, gama variata de accesorii si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de compania germana Bosch.

button-3