Bosch BGC21POW1, Aspirator Fara Sac, 550 W, 2 litri – Pareri si Review

▷ Bosch BGC21POW1 Aspirator Fara Sac ⭐ Review si Pareri
Aspirator fara sac Bosch BGC21POW1

Product Name: Bosch BGC21POW1

Product Description: Bosch BGC21POW1 este un aspirator modern fara sac cu putere de 550 W si recipient de colectare cu volum de 2 litri. Aspiratorul dispune de 5 trepte de putere si de un filtru HEPA lavabil.

Brand: Bosch

 • Manevrabilitate
  (4.8)
 • Putere
  (4.7)
 • Filtrare si accesorii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Bosch BGC21POW1 este un aspirator fara sac de generatie noua, care are un motor puternic si un consum energetic rezonabil. Sistemul eficient de filtrare, peria rotativa si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de compania germana Bosch.

Pros

+ design modern;

+ raza mare de operare;

+ 5 trepte de putere;

+ filtru HEPA;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– lipsa accesoriilor pentru alte tipuri de suprafete;

– nivelul maxim al zgomotului este destul de ridicat.

Producatorul german Bosch are o gama variata de aspiratoare in portofoliu, care include atat aspiratoare cilindrice cat si verticale cat si roboti de aspirare. Daca doriti sa aspirati eficient atat suprafetele dure cat si covoarele cu fir scurt sau lung, cea mai buna optiune o reprezinta modelele clasice, cu sau fara sac. Un astfel de aspirator are un motor puternic, un sistem eficient de filtrare si un recipient cu volum mare, care trebuie golit mai rar. In plus, accesoriile incluse asigura si curatarea eficienta a tapiteriei si mobilierului. Bosch BGC21POW1 este un aspirator fara sac de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac Bosch BGC21POW1

Bosch BGC21POW1 – design, recipient de colectare si dimensiuni

Aspiratorul Bosch BGC21POW1are o carcasa neagra cu forma ovala si insertii rosii. Recipientul de colectare este transparent, are un volum generos de 2 litri si se goleste usor fara sa atingenti impuritatile aspirate. Cablul de alimentare cu lungime de 7 metri asigura o raza de operare de 10 metri, iar rotile laterale mari si roata multidirectionala permit manevrarea facila pe orice suprafata.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 28.7 x 44.6 x 29 cm iar greutatea este 4.71 Kg fara accesorii si 6.2 Kg cu totul. Alte aspiratoare performante fara sac pe care le-am analizat recent sunt: Philips Seria 5000 FC9557/09 sau Bosch ProSilence BGC41Q69.

Motor, trepte de putere si zgomot

Aspirator Bosch BGC21POW1

Bosch BGC21POW1 are un motor cu putere de 550 W si consum rezonabil de energie (26.3 kWh pe an). Puterea de aspirare poate fi ajustata in 5 trepte, in functie de tipul suprafetei aspirate, prin intermediul unui buton rotativ situat in partea inferioara. Acest model utilizeaza tehnologia Power AirCycle care asigura rezultate foarte bune de curatare prin intermediul circulatiei triple a aerului. Nivelul zgomotului poate atinge o valoare maxima de 78 dB, astfel ca poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa.

Sistem de filtrare, accesorii si garantie

Sistemul de filtrare contine un filtru igienic HEPA care este lavabil si capteaza chiar si cele mai mici particule de praf si alergeni din aerul reeemis. Peria principala permite curatarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor cu fir scurt. Pentru covoarele mai groase exista o perie rotativa ProCarpet Care, insa din pacate nu mai exista si alte accesorii incluse in pachet. Acest aspirator beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, insa motorul fabricat in Germania dispune de o garantie extinsa de 10 ani.

Puncte tari

+ design modern;

+ raza mare de operare;

+ 5 trepte de putere;

+ filtru HEPA;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– lipsa accesoriilor pentru alte tipuri de suprafete;

– nivelul maxim al zgomotului este destul de ridicat.

Concluzii

In concluzie, Bosch BGC21POW1 este un aspirator fara sac de generatie noua, care are un motor puternic si un consum energetic rezonabil. Sistemul eficient de filtrare, peria rotativa si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de compania germana Bosch.

button-3