Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9552/09 review

Philips PowerPro Active FC9552/09
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Performante
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Philips PowerPro Active FC9552/09 este un aspirator modern fara sac cu o putere buna de aspirare si un consum redus de energie. Sistemul performant de filtrare, puterea ajustabila si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Philips.

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele moderne fara sac au dimensiuni mai compacte si o putere de absorbtie mai mica, insa au o eficienta similara cu modelele din generatie mai vechi. Un aspirator fara sac de ultima generatie are un consum mai redus de energie, o manevrabilitate mai buna si un nivel rezonabil al zgomotului. In plus, o gama variata de accesorii va va ajuta sa curatati atat suprafetele dure si covoarele cat si tapiteriile sau mobilierul. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator modern fara sac care se afla in portofoliul Philips.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9552/09

Aspirator compact modern

Philips PowerPro Active FC9552/09 este un aspirator fara sac de generatie noua care are un design modern negru-albastru si un recipient de colectare transparent. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite transportul facil si o bara de cauciuc care protejeaza mobilierul si peretii de lovirile accidentate. Cele doua roti laterale si roata multidirenctionale sunt de asemenea acoperite cu cauciuc pentru a proteja parchetul de zgarieturi iar raza de operare de 9 metri permite aspirarea in incaperii si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Dimensiunile acestui model sunt de 41.2 x 28 x 28 cm iar greutatea cu tot cu accesorii este de 4.5 Kg.

Motor cu eficienta energetica A+

Philips PowerPro Active FC9552/09 are un motor cu o putere de 650 W care se poate ajusta electronic in functie de tipul suprafetei aspirate. Consumul energetic anual este unul foarte redus, fiind incadrat in clasa A+ iar performantele curatarii suprafetelor dure precum gresie si parchet sunt incadrate in cea mai eficienta clasa A. Nivelul zgomotului de functionare variaza intre 71 si 76 dB in functie de puterea selectata, valori mai reduse in comparatie cu cele ale altor modele cu specificatii similare. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Philips PowerPro Active FC9552/09

Sistem performant de filtrare

Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil care capteaza pana la 99.9% dintre particulele microscopice de praf si alergeni, acest model fiind potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii. Recipientul de colectare are o capacitate de 1.5 litri si se goleste foarte simplu cu o singura mana, fara sa necesita atingerea prafului si mizeriilor aspirate. Peria principala TriActive+ asigura o curatare rapida si eficienta atat a parchetului si a gresiei cat si a covoarelor mai subtiri, iar peria incorporata pe maner permite curatarea rapida a firmiturilor si a prafului de pe mobilier. In pachet exista inclus si un accesoriu pentru spatiile inguste si unul pentru curatarea canapelelor si a fotoliilor. 

Puncte tari

+ design modern

+ recipient cu capacitate de colectare de 1.5 litri

+ consum redus de energie

+ performante excelente de curatare a suprafetelor dure

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem eficient de filtrare

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– performante mai slabe de curatare a covoarelor si  mochetelor

Concluzii

In concluzie, Philips PowerPro Active FC9552/09 este un aspirator modern fara sac cu o putere buna de aspirare si un consum redus de energie. Sistemul performant de filtrare, puterea ajustabila si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Philips.