Aspirator vertical Rowenta RH6756WO review

Rowenta RH6756WO
  • Eficienta
    (4.5)
  • Autonomie
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Rowenta RH6756WO este un aspirator vertical modern, care are o putere buna de absorbtie si o autonomie excelenta. Aspiratorul de mana incorporat, cele doua trepte de putere si sistemul eficient de filtrare sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Rowenta.

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca utilizarea unui aspirator clasic vi se pare greoaie si incomoda atunci aveti nevoie de un aspirator vertical fara fir. Aceste aspiratoare sunt foarte usor de utilizat, fiind ideale pentru aspirarea prafului si a mizeriilor din bucatarie, dormitoare sau living. Cele mai importante aspecte pe care va trebui sa le aveti in vedere la achizitia unui aspirator vertical sunt dimensiunile si greutatea, autonomia bateriei si durata de incarcare, eficienta filtrelor de praf sau accesoriile pentru diferite tipuri de suprafete. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator vertical de generatie noua care este produs de compania germana Rowenta.

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Rowenta RH6756WO

Aspirator vertical 2 in 1

Rowenta RH6756WO este un aspirator vertical cu un design modern de culoare gri cu insertii argintii si un recipient de colectare transparent. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite utilizarea facila si schimbarea rapida a vitezelor. In partea centrala exista un aspirator manual care se va putea utiliza pentru aspirarea firmiturilor din bucatarie sau a parului de animale de pe canapele si fotolii. Acest model are o greutate de doar 2.5 Kg  si dimensiuni de 17.8 x 27.1 x 113 cm, insa partea superioara se pliaza, necesitand astfel un spatiu mai mic de depozitare.

Autonomie excelenta a bateriei

Rowenta RH6756WO are o baterie Li-Ion de 21.6 V care ofera o putere buna de aspirare si o autonomie care poate ajunge pana la 45 de minute in functie de treapta de putere. Aceasta autonomie este suficienta pentru aspirarea unui apartament cu dimensiuni medii spre mari. Durata de incarcare a bateriei este de 5 ore, astfel ca este indicat sa o incarcati dupa fiecare utilizare. Nivelul zgomotului de functionare de 79 dB este unul destul de ridicat, insa este comparabil cu cel al altor modele cu specificatii tehnice similare.

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta RH6756WO

Sistem performant de filtrare

Sistemul de filtrare utilizeaza tehnologia Cyclonic si un filtru care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni, aerul din camere fiind astfel mult mai curat. Peria aspiratorului este motorizata, permitand curatarea eficienta a scamelor, a parului de animale dar si a firmiturilor. In plus, peria dispune de lumini LED care va vor oferi o vizibilitate buna chiar si in zonele mai intunecoase precum cele din spatele mobilierului sau de sub pat.

Puncte tari

+ design modern

+ maner ergonomic

+ putere buna de absorbtie

+ 2 trepte de putere

+ autonomie de 45 de minute

+ filtru de praf eficient

+ perie motorizata

Puncte slabe

– nivelul ridicat al zgomotului

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta RH6756WO este un aspirator vertical modern, care are o putere buna de absorbtie si o autonomie excelenta. Aspiratorul de mana incorporat, cele doua trepte de putere si sistemul eficient de filtrare sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Rowenta.

Manual Rowenta RH6756WO