Aspirator cu sac Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB pareri si review

🥇 Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB - 700 W, 7.52 Kg, sac de 3.5 litri, 68 dB
Aspirator Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB

Product Name: Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB

Product Description: Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB este un aspirator cu sac care are un motor cu putere de 700 W si un nivel al zgomotului de 68 dB. Aspiratorul utilizeaza saci S-Bag cu volum de 3.5 litri, are o raza mare de operare si poate fi manevrat usor pe toate tipurile de suprafete.

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Performante
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB este un aspirator cu sac cu motor puternic si nivel redus al zgomotului. Manevrabilitatea excelenta, raza mare de operare si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Electrolux. 

Pros

+ motor puternic

+ putere ajustabila

+ nivel redus al zgomotului

+ raza mare de operare

+ manevrabilitate excelenta

+ sac cu volum generos

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– lipsa accesoriilor

Avansul tehnologic din ultimii ani nu a imbunatatit doar performantele aparatelor electrocasnice ci a redus si nivelul zgomotului produs de acestea. De exemplu, aspiratoarele tip canistra de generatie noua au un nivel mult mai redus al zgomotului in comparatie cu cele produse in urma cu cativa ani. Desi nu sunt la fel de zgomotoase, cele mai noi aspiratoare au performante foarte bune de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor sau mochetelor. Un astfel de aspirator cu un nivel redus al zgomotului este si cel din portofoliul Electrolux a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB

Aspirator compact cu sac

Aspiratorul cu sac Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB are o forma ovala si o carcasa albastra cu insertii argintii. Aspiratorul are doua roti laterale moi care protejeaza parchetul si o roata multidirectionala care permite manevrarea facila chiar si pe covoare. In plus, sistemul Motion Control asigura o deplasare facila cu miscari line si intoarceri rapide. Lungimea cablului de alimentare de 12 metri si tubul telescopic asigura o raza de operare mare de 15 metri, schimbarea prizelor de alimentare trebuind sa fie facuta mult mai rar. Dimensiunile aspiratorului sunt de 40.2 x 30.8 x 26.6 cm iar greutatea neta este de 7.52 Kg.

Motor puternic si silentios

Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB are un motor cu putere ajustabila intre 600 si 700 W prin intermediul unui buton situat in partea superioara. Consumul energetic anual estimat la 24.4 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A. Nivelul zgomotului este de cel mult 68 dB, o valoare mult mai redusa in comparatie cu cea a altor modele cu putere similara. Acest model utilizeaza saci S-Bag cu volum generos de 3.5 litri care asigura un flux puternic de aer chiar si atunci cand sunt aproape plini. Mai mult, exista un indicator care va instiinteaza cand sacul este plin si trebuie schimbat. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB

Filtrare eficienta

Sistemul de filtrare contine un filtru standard pentru motor si un filtru lavabil de evacuare Hygiene 12 care capteaza atat particulele microscopice de praf si alergeni cat si mirosurile neplacute. Peria Dust Pro permite curatarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor si mochetelor cu fir scurt. Aspiratorul dispune si de o fanta pentru parcare care permite depozitarea duzei atat pe verticala cat si pe orizontala. Din pacate, in pachet nu sunt incluse si alte accesorii, precum cele pentru spatiile inguste sau pentru tapiterie. In cazul in care veti achizitiona acest aspirator in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ motor puternic

+ putere ajustabila

+ nivel redus al zgomotului

+ raza mare de operare

+ manevrabilitate excelenta

+ sac cu volum generos

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– lipsa accesoriilor

Concluzii

In concluzie, Electrolux Ultra Silencer EUSC62-DB este un aspirator cu sac cu motor puternic si nivel redus al zgomotului. Manevrabilitatea excelenta, raza mare de operare si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestui aspirator produs de Electrolux.