Aspirator fara sac ROWENTA Cyclonic RO2913EA pareri si review

? ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA - 750 W, 1.2 litri, 5.69 Kg, 77 dB, Clasa A curatare suprafete dure
Aspirator fara sac ROWENTA RO2913EA

Product Name: ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA

Product Description: ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA este un asirator fara sac cu un motor cu putere de 750 W si un nivel al zgomotului de 77 dB. Aspiratorul are un recipient de colectare cu volum de 1.2 litri, un sistem eficient de filtrare si performante excelente de curatare a suprafetelor dure.

Brand: Rowenta

  • Putere
    (4.6)
  • Performante
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.5

Sumar

ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA este un aspirator compact fara sac cu motor puternic si performante bune de curatare a suprafetelor dure. Sistemul performant de filtrare, manevrabilitatea buna si pretul accesibil fac din acest aspirator produs de Rowenta o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici. 

Pros

+ design compact

+ motor cu putere de 750 W

+ performante bune de curatare a suprafetelor dure

+ sistem eficient de filtrare

+ manebrabilitate buna

+ pret accesibil

Cons

– performanta curatarii covoarelor este incadrata in clasa C

– lipsa periei incorporabile de pe maner

Compania germana Rowenta este unul din cei mai importanti producatori de aspiratoare la nivel european, avand o gama variata de modele cilindrice, verticale sau chiar roboti de aspirare. Aspiratoarele cilindrice produse de Rowenta au o eficienta energetica buna si performante bune de curatare atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor subtiri. In plus, filtrele eficiente asigura captarea particulelor de praf si alergeni din aerul reemis in camere. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator cu un pret accesibil care este produs de Rowenta.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Aspirator fara sac ROWENTA RO2913EA

Aspirator compact fara sac

ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA este un aspirator de generatie noua cu design rosu-negru si forma compacta, utilizata si de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are o raza de operare buna de 7.6 metri si 3 roti multidirectionale care permit manevrarea facila a aspiratorului pe toate tipurile de suprafete. Recipientul de colectare cu volum de 1.2 litri se goleste usor, fara sa existe riscul de imprastiere a impuritatilor aspirate. Aspiratorul are dimensiuni de 42 x 28 x 34 si o greutate rezonabila de 5.69 Kg. 

Tehnologie ciclonica avansata

ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA are un motor cu o putere de 750 W care permite dezvoltarea unui debit de aer puternic de 24 dm3/s pentru aspirarea rapida a prafului si impuritatilor. In plus, tehnologia ciclonica avansata asigura o separare eficienta a aerului de praf, aspiratorul pastrandu-si puterea de aspirare chiar si atunci cand recipientul de colectare este aproape plin. Performantele de curatare a suprafetelor dure sunt incadrate in clasa A, cea mai buna, iar cele pentru curatarea covoarelor, doar in clasa C. Nivelul zgomotului de 77 dB este destul de ridicat, de aceea nu este indicat sa aspirati la ore nepotrivite pentru a nu va deranja vecinii. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA

Sistem performant de filtrare

Sistemul de filtrare utilizeaza un filtru de spuma si unul de inalta eficienta pentru a capta pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni, performanta filtrarii fiind incadrata in aceeasi clasa A. Peria dreptunghiulara cu 2 niveluri asigura curatarea rapida a parchetului, a gresiei sau a covoarelor cu fir scurt, in pachet fiind inclusa si o duza 2 in 1 pentru spatiile inguste. Din pacate, acest model nu dispune de peria incorporata pe maner care era ideala pentru curatarea tapiteriei sau a mobilierului. 

Puncte tari

+ design compact

+ motor cu putere de 750 W

+ performante bune de curatare a suprafetelor dure

+ sistem eficient de filtrare

+ manebrabilitate buna

+ pret accesibil

Puncte slabe

– performanta curatarii covoarelor este incadrata in clasa C

– lipsa periei incorporabile de pe maner

Concluzii

In concluzie, ROWENTA Swift Power Cyclonic RO2913EA este un aspirator compact fara sac cu motor puternic si performante bune de curatare a suprafetelor dure. Sistemul performant de filtrare, manevrabilitatea buna si pretul accesibil fac din acest aspirator produs de Rowenta o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici.