Aspirator umed uscat Stanley SXVC20PE review

  • Putere
    (4)
  • Accesorii
    (4)
  • Eficienta
    (4)
4

Sumar

Stanley SXVC20PE este un aspirator umed/uscat care poate fi folosit atat in curatarea birourilor si caselor cu suprafete de pana la 100 de metri patrati. Avand un rezervor incapator, un nivel redus al zgomotului si un raport calitate pret bun, acest aspirator poate fi solutia pentru mentinerea curateniei in orice casa.

Aspiratoarele umede/uscate au fost folosite la inceput de firmele profesionale de curatenie, care curatau birourile si spatiile comerciale. In ultimul timp, au aparut aspiratoare umede/uscate de dimensiuni mai mici si cu un pret mai scazut care se pot folosi pentru curatarea caselor si apartamentelor. Asa cum le spune si numele, aceste tipuri de aspiratoare aspira atat praful si mizeriile cat si lichidul, putand astfel fi utilizate la spalarea carpetelor si covoarelor din casa dumneavoastra. Unele dintre aceste aspiratoare au si functia de suflare astfel ca pot fi folosite si in curte pentru curatarea aleilor si teraselor de frunze si iarba.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator umed uscat Stanley SXVC20PE

Stanley SXVC20PE este un aspirator semiprofesional umed/uscat din plastic cu un design ergonomic dintr-un plastic galben cu gri. Avand dimensiuni de 45 x 35.5 x 54.5 cm acest aspirator nu este foarte usor avand o greutate de 9.9 Kg. Cu toate acestea, este destul de mobil, datorita rotilor frontale pivotante si a celor din spate care au dimensiuni mari. Aspiratorul umed/uscat Stanley are o putere de 1200 W care inseamna un debit de aer de 28 l/s si o presiune de aspirare maxima de 17 kPA. Acest aspirator este eficient pentru curatarea suprafetelor de pana in 100 m². Desi este un aspirator semiprofesional cu o putere mare de absorbtie, acest aspirator nu este foarte zgomots, avand un nivel al zgomotului de 76 dB.

Aspirator Stanley SXVC20PE

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Rezervorul are o capacitate de 20 l si floseste un sistem care opreste aspiratorul cand acesta este plin, astfel ca nu va trebui sa il verificati. Cablul de alimentare are o lungime de doar 5 metri, astfel ca pentru aspirarea de pe terase sau alei va trebui sa folositi un prelungitor foarte lung.  Tubul metalic si furtunul flexibil au o lungime de 2 metri, ceea ce creste raza de actiune a aspiratorului la 7 metri, destul de putin daca tinem cont de ce ofera celelalte aspiratoare. In pachet veti gasi o perie doi in unu umed/uscat, o perie pentru covoare, o perie pentru tapiterie si doua duze pentru spatii inguste.

Deblocarea balamalelor pentru golirea rezervorului si a filtrului de inata eficienta se face usor, curatarea acestora facandu-se de asemenea cu usurinta. In spatele aspiratorului exista suporturi pentru tubul metalic si pentru perie, exsitand si o pozitie de parcare pentru pauze si transport. O functie importanta a acestui aspirator este aceea de suflare, astfel incat va putea fi folosit pentru curatarea terasei de frunze sau de iarba proaspat taiata. Un minus al acestui aspirator este folosirea sacilor de hartie pentru aspirarea uscata, avand astfel un cost de utilizare crescut.

Concluzionand, Stanley SXVC20PE este un aspirator umed/uscat care poate fi folosit atat in curatarea birourilor si caselor cu suprafete de pana la 100 de metri patrati. Avand un rezervor incapator, un nivel redus al zgomotului si un raport calitate pret bun, acest aspirator poate fi solutia pentru mentinerea curateniei in orice casa.