Aspirator fara sac Rowenta RO3729EA review

Rowenta RO3729EA
  • Consum
    (4)
  • Putere
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.3

Sumar

Rowenta RO3729EA este un aspirator compact fara sac, cu un motor puternic si un raport bun intre calitate si pret. Manevrarea facila, raza buna de operare si sistemul eficient de filtrare sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator produs de Rowenta. 

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratorul este unul din cele mai importante aparate electrocasnice mici, fiind utilizat pentru curatarea rapida si eficienta a suprafetelor dure si a covarelor din camere si dependinte. Cele mai noi modele de aspiratoare sunt usor de manevrat, au o raza mare de operare si asigura filtrarea eficienta a celor mai mici particule de praf si alergeni. In plus, prin alegerea unui model fara sac, nu va trebui sa mai intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator fara sac cu specficatii bune care este produs de compania germana Rowenta.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator compact fara sac

Rowenta RO3729EA este un aspirator fara sac cu design modern de culoare violet si cu o forma care se regaseste si la alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic si o raza de operare de 8.8 metri, permitand aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Cele doua roti laterale mari si roata multidirectionala de pe mijloc asigura manevrarea facila a aspiratorului atat pe suprafete dure cat si pe covoare sau mochete.

Motor puternic si economic

Rowenta RO3729EA are un motor puternic de 750 W care dezvolta un debit de aer de 25 dm3/s, permitand aspirarea rapida a prafului, scamelor, firmiturilor si altor mizerii. Consumul energetic anual de 28 kWh este insa incadrat doar in clasa de eficienta A, in oferta producatorului german existand mai multe modele cu o eficienta energetica mai buna. Performantele curatarii parchetului sau a gresiei sunt incadrate in cea mai buna clasa, A, iar cele ale curatarii covoarelor si mochetelor mai groase sunt incadrate in clasa C. Nivelul zgomotului de 79 dB este unul destul de mare, insa este comparabil cu cel al altor modele cu putere si dimensiuni similare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare contine un filtru de inalta eficienta si un filtru de spuma care capteaza pana la 99.98% dintre cele mai mici particule de praf si alergeni, aerul din camera fiind astfel mult mai curat. Recipientul de colectare are o capacitate de 1.5 litri si se goleste usor fara sa fie necesar sa atingeti mizeriile aspirate. Peria principala asigura curatarea rapida atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor mai subtiri, pentru suprafetele inguste existand un accesoriu special inclus in pachet. In plus, pe manerul aspiratorului exista o perie incorporata care va putea fi utilizata pentru aspirarea tapiteriilor sau a mobilierului. 

Puncte tari

+ design compact

+ perfomante excelente de curatare a suprafetelor dure

+ motor de 700 W

+ manevrare facila

+ raza buna de operare

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

– lipsa accesoriilor pentru diferite suprafete

Concluzii

In concluzie, Rowenta RO3729EA este un aspirator compact fara sac, cu un motor puternic si un raport bun intre calitate si pret. Manevrarea facila, raza buna de operare si sistemul eficient de filtrare sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui aspirator produs de Rowenta.