Aspirator cu sac Samsung VC079HNJGGD review

Samsung VC079HNJGGD
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Putere si accesorii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.5

Sumar

Samsung VC079HNJGGD este un aspirator cu sac cu motor puternic si eficienta energetica buna. Panoul de control de pe maner, accesoriu EZClean Cyclone si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Samsung.

Firele de par de caine sau pisica sunt foarte dificil de strans mai ales de pe covoare, mochete sau tapiterii. Exista totusi anumite aspiratoare dedicate pentru aspirarea parului de animale, care dispune de motoare puternice si de accesorii speciale. Aceste aspiratoare sunt dotate cu sisteme eficiente de filtrare care capteaza alergenii proveniti de la animale, protejand copii si persoanele sensibile. Un astfel de aspirator cu un motor puternic si accesorii speciale pentru colectarea parului animalelor domestice este si modelul produs de Samsung a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Samsung VC079HNJGGD

Aspirator puternic cu sac

Samsung VC079HNJGGD este un aspirator cu sac cu un design modern negru-auriu si furtun flexibil de culoare argintie. Aspiratorul are un maner ergonomic care permite utilizarea facila si pe care se afla si comenzile pentru modificarea puterii de aspirare in functie de suprafata curatata. Cele doua roti mari si roata multidirectionala permit depasirea usoara a diferitelor obstacole iar raza de operare de 10 metri permite aspirarea si in dependintele unde nu exista prize de alimentare. Dimensiunile aspiratorului sunt de 29.7 x 24.6 x 41.9 cm iar greutatea fara accesorii este de 4.8 Kg.

Consum redus de energie

Samsung VC079HNJGGD are un motor cu un consum maxim de energie de 750 W si o putere de aspirare de 200 W care asigura un flux puternic de aer pentru captarea firelor de par, a scamelor sau a prafului de pe gresie, parchet sau covoare groase sau subtiri. Consumul energetic anual de 28 kWh este incadrat in clasa de eficienta A, costul lunar cu energia consumata fiind unul infim (aproximativ 1.5 lei). Nivelul zgomotului de 76 dB este destul de mare, de aceea nu este recomandat sa aspirati la ore nepotrivite. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Samsung VC079HNJGGD

Accesoriu EZClean Cyclone

Sistemul de filtrare contine pe langa cele doua filtre si un accesoriu EzClean Cyclone care capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni, golirea facandu-se usor fara sa necesite atingerea mizeriilor aspirate. Acest model utilzeaza saci cu volum de 3 litri, astfel ca va trebui sa ii inlocuiti mai rar. Peria principala cu 2 trepte de aspirare asigura curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor, in pachet existand o perie Pet Care pentru parul animalelor si un mini-accesoriu Pet Care care se va putea utiliza pe canapele, fotolii si scaune. 

Puncte tari

+ design modern

+ control pe maner

+ motor puternic

+ accesoriu EZ Clean

+ accesorii Pet Care

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Samsung VC079HNJGGD este un aspirator cu sac cu motor puternic si eficienta energetica buna. Panoul de control de pe maner, accesoriu EZClean Cyclone si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Samsung.

Tags: