Aspirator vertical Bosch Unlimited8 BCS81EXC review

Bosch Unlimited8 BCS81EXC
Bosch Unlimited8 BCS81EXC

Product Name: Bosch Unlimited8 BCS81EXC

Product Description: Bosch Unlimited8 BCS81EXC este un aspirator vertical 2 in cu greutate de 2.9 Kg si autonomie maxima de 40 minute.

Brand: Bosch

  • Putere de aspirare
    (4.6)
  • Autonomie acumulator
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Bosch Unlimited8 BCS81EXC este un aspirator vertical versatil cu o manevrabilitate buna si o autonomie excelenta. Peria rotativa, sistemul performant de filtrare si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Bosch. 

In orice casa exista un aspirator, insa tot mai multe familii au pe langa un model clasic cu putere mai mare de aspirare si unul vertical cu acumulatori. Aceste aspiratoare sunt usor de manevrat, fiind ideale pentru aspirarea prafului, a firmiturilor sau a firelor de par din bucatarie, holuri sau dormitoare. Cele mai importante specificatii ale unui aspirator vertical sunt puterea de aspirare, autonomia si durata de incarcare a acumulatorilor, eficienta sistemului de filtrare si accesoriile pentru diferite tipuri de suprafete. Un astfel de aspirator vertical incadrat in clasa premium este si modelul produs de Bosch ale carui caracteristici le veti gasi in randurile urmatoare.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Bosch Unlimited8 BCS81EXC

Aspirator vertical versatil

Bosch Unlimited8 BCS81EXC este un aspirator vertical cu desgin ergonomic care poate fi utilizat si ca un aspirator de mana pentru curatarea tapiteriei, a mobilierului sau a interiorului autoturismelor. Aspiratorul are un maner care asigura o utilizare confortabila cu o singura mana, fiind usor de utilizat atat pe suprafetele dure cat si pe covoare sau mochete. Acest model are dimensiuni de 21.1 x 127.7 x 25.2 cm si o greutate de 2.9 Kg fara accesorii. 

Acumulator Power For All

Bosch Unlimited8 BCS81EXC utilizeaza un acumulator de 18 V de tip Power For All care poate fi utilizat si la alte aparate sau unelte produse de Bosch. Motorul DigitalSpin asigura o putere excelenta de absorbtie care permite curatarea rapida a parchetului, gresiei sau covoarelor cu fir scurt. Autonomia acumulatorului este de cel mult 40 de minute, timp suficient pentru curatarea unui apartament cu 2-3 camere. Incarcarea acumulatorului dureaza 5 ore, astfel ca este indicat sa aveti doi acumulatori pe care sa ii incarcati dupa fiecare utilizare. Nivelul zgomotului este destul de mare, valoarea de 76 dB fiind insa similara cu cea a altor modele de aspiratoare verticale fara fir. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch Unlimited8 BCS81EXC

Sistem de filtrare cu cartus

Recipientul de colectare are o capacitate de 0.4 litri si se goleste usor, fara sa necesite atingerea prafului sau a altor mizerii din interior. Sistemul de filtrare cu cartus este unul performant care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni din aerul reemis. Peria rotativa High Floor Power permite curatarea eficienta prin colectarea firmiturilor, a scamelor sau a firelor de par de la animalele de companie precum caini sau pisici. In pachet veti mai gasi o statie de incarcare care se poate monta pe un perete, o perie 2 in 1 pentru mobilier si un accesoriu pentru tapiterie. Garantia aspiratorului este de 24 de luni iar pentru a beneficia de aceasta va trebui sa pastrati factura de achizitie. 

Puncte tari

+ design modern

+ manevrabilitate excelenta

+ motor DigitalSPin puternic 

+ perie rotativa multisuprafete

+ acumulator Power For All

+ autonomie de 40 de minute

+ recipient de colectare cu golire facila

Puncte slabe

– durata mare de incarcare a acumulatorului

– nivel destul de ridicat al zgomotului

Concluzii

In concluzie, Bosch Unlimited8 BCS81EXC este un aspirator vertical versatil cu o manevrabilitate buna si o autonomie excelenta. Peria rotativa, sistemul performant de filtrare si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Bosch.