Aspirator fara sac Rowenta Silence Force RO7691EA review

Rowenta Silence Force RO7691EA
  • Consum
    (4.5)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.6

Sumar

Rowenta Silence Force RO7691EA este un aspirator modern fara sac, care ofera performante excelente de curatare a diferitelor tipuri de suprafete. Consumul foarte redus de energie, nivelul scazut al zgomotului si gama variata de accesorii sunt alte avantaje care fac din acest aspirator o alegere foarte buna pentru orice casa.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Rowenta este unul din cei mai inovatori producatori de aspiratoare la nivel mondial, dezvoltand de-a lungul timpului mai multe tehnologii care au imbunatatit performantele de curatare si au eficientizat consumul energetic. In prezent, Rowenta are in oferta mai multe modele de aspiratoare cu o eficienta energetica exceleta si cu performante foarte bune de curatare atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor sau a mochetelor. Un astfel de aspirator cu performante excelente este si cel a carui prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator fara sac Rowenta Silence Force RO7691EA

Aspirator performanta fara sac

Rowenta Silence Force RO7691EA este un aspirator 4A+AAA fara sac cu un design bleu-negru si un recipient de colecare transparent. Cele doua roti laterale au elemente decorative cromate care contribuie la designul modern al aspiratorului, insa ofera si o manevrabilitate buna pe diferite tipuri de suprafete. Raza de operare oferita de cablul de alimentare si de tubul telescopic este de 11 metri, ceea ce va va permite sa aspirati in camere si dependinte diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Acest model are dimensiuni de 33.3 x 30 x 45.3 cm si o greutate cu tot de accesorii destul de mare de 9.78 Kg

Motor cu eficienta energetica A+

Rowenta Silence Force RO7691EA are un motor cu putere de 550 W cu o eficienta energetica excelenta incadrata in clasa A+. In plus, performantele de curatare a suprafetelor dure precum parchet si gresie si a covoarelor si mochetelor de diferite grosimi este incadrata in cea mai buna clasa, A. Nivelul zgomotului este un alt atu al acestui model, valoarea de 67 dB fiind mai scazuta decat a altor aspiratoare cu specificatii similare.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Rowenta Silence Force RO7691EA

Tehnologie ciclonica si sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare utilizeaza tehnologia monociclonica si mai multe niveluri de filtrare pentru captarea a peste 99.98% din praful si alergenii din spatiile interioare. Recipientul de colectare are o capacitate de 2.5 litri si se goleste usor fara sa trebuiasca sa intrati in contact cu praful, scamele si mizeriile aspirate. Recipientul are un sistem eficient de blocare iar manerul Ergo Comfort permite transportul facil pana la spatiile de depozitare.

Gama variata de accesorii

Peria principala Power Air are o alunecare usoara care permite aspirarea facila pe diferite tipuri de suprafete insa in pachet veti gasi incluse si o perie speciala pentru parchet si doua perii Mini si Maxi Turbo pentru colectarea scamelor sau a firelor de par. Pe manerul aspiratorului se afla o perie integrata care se poate folosi pentru curatarea tapiteriei sau a mobilierului iar duza inclusa se poate folosi pentru spatii inguste sau greu accesibile. Daca veti achizitiona aspiratorul in perioada urmatoare veti beneficia de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ consum foarte redus de energie

+ performante excelente de curatare

+ sistem eficient de filtrare

+ nivel redus al zgomotului

+ recipient generos de colectare

+ accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Rowenta Silence Force RO7691EA este un aspirator modern fara sac, care ofera performante excelente de curatare a diferitelor tipuri de suprafete. Consumul foarte redus de energie, nivelul scazut al zgomotului si gama variata de accesorii sunt alte avantaje care fac din acest aspirator o alegere foarte buna pentru orice casa.