Aspirator fara sac Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA pareri si review

? Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA - 750 W, 1.2 litri, filtrare in 3 niveluri, 4.87 Kg
Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA

Product Name: Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA

Product Description: Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA este un aspirator fara sac cu putere de 750 W si dimensiuni compacte. Aspiratorul are un sistem de filtrare in 3 niveluri, o gama variata de accesorii si un recipient de colectare cu volum de 1.2 litri.

Brand: Rowenta

  • Putere
    (4.6)
  • Performante
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA este un aspirator compact fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Manevrabilitatea excelenta, gama variata de accesorii si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator comercializat sub brandul Rowenta. 

Pros

+ design compact

+ motor cu putere de 750  W

+ 3 roti multidirectionale

+ recipient de colectare cu golire facila

+ gama variata de accesorii

+ raport bun intre calitate si pret

 

Cons

– nivelul zgomotului este destul de mare

Compania germana Rowenta este unul din cei mai importanti producatori de aspiratoare din Europa, avand in portofoliu o gama variata de modele cu preturi si performante diferite. Cele mai noi modele de aspiratoare fara sac produse de Rowenta au motoare economice care asigura curatarea rapida atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor cu fir scurt. In plus, sistemele de filtrare capteaza si cele mai mici particule de praf si alergeni din aerul reemis. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator fara sac de generatie noua care este produs de Rowenta. 

=> Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare fara sac

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA

Aspirator compact fara sac

Rowenta RO2957EA este un aspirator fara sac din plastic de culoare alba si forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner larg care permite transportul facil iar raza de operare de 7.6 metri este suficient de mare pentru a permite aspirarea in camere diferite fara schimbarea prizei de alimentare. Cele 3 roti multidirectionale asigura o manevrare facila pe diferite tipuri de suprafete dar si depasirea diverselor obstacole din casa. Acest model are dimensiuni de 25.5 x 30.4 x 37 cm iar greutatea fara accesorii este de 4.87 Kg. 

Motor Effitech puternic

Rowenta RO2957EA are un motor Effitech de generatie noua cu putere de 750 W care impreuna cu tehnologia Ciclonica asigura un flux puternic de aer pentru curatarea rapida a gresiei, parchetului sau a covoarelor subtiri. Nivelul zgomotului de 77 dB este destul de mare insa comparabil cu al altor aspiratoare fara sac cu specificatii similare. Recipientul de colectare cu volum de 1.2 litri se goleste usor, fara sa trebuiasca sa atingeti praful si celelalte impuritati aspirate. 

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA

Accesorii pentru diferite tipuri de suprafete

Sistemul de filtrare Swift in 3 niveluri capteaza pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni, aerul reemis fiind curat. Peria principala cu 2 pozitii permite curatarea suprafetelor dure sau a covoarelor subtiri, pentru parchet existand o alta perie cu peri moi. In pachet mai exista un accesoriu pentru spatiile inguste si o mini-perie motorizata care este ideala pentru colectarea firelor de par de animale de pe covoare sau tapiterie. Acest aspirator beneficiaza de o garantie de 2 ani insa producatorul va asigura piese de schimb pentru reparatii timp de 10 ani. 

https://www.youtube.com/watch?v=7sPwYnCe8mo

Puncte tari

+ design compact

+ motor cu putere de 750  W

+ 3 roti multidirectionale

+ recipient de colectare cu golire facila

+ gama variata de accesorii

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta Swift Power Cyclonic RO2957EA este un aspirator compact fara sac cu motor puternic si sistem eficient de filtrare. Manevrabilitatea excelenta, gama variata de accesorii si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestui aspirator comercializat sub brandul Rowenta.