Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1, Aspirator vertical, 0.9 litri, 25.2 V, 60 minute – Pareri si Review

Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1 - 22.5 V, 0.9 litri, 60 minute, 81 dB
Aspirator vertical Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1

Product Name: Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1

Product Description: Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG este un aspirator vertical fara fir care are o autonomie maxima de 60 de minute si un nivel al zgomotului de 81 dB. Aspiratorul dispune de un sistem eficient de filtrare si are un recipient de colectare de 0.9 litri.

Brand: Bosch

 • Utilizare
  (4.8)
 • Putere si autonomie
  (4.8)
 • Filtrare
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1 este un aspirator vertical cu motor puternic si autonomie excelenta. Cele 3 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si peria motorizata sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Bosch.

Pros

+ maner ergonomic;

+ 3 trepte de putere;

+ autonomie de pana la 60 minute;

+ sistem eficient de filtrare;

+ perie motorizata cu articulatii flexibile.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata de incarcare completa este mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale de generatie noua dispun de acumulatori puternici care le asigura un flux puternic de aer care permite curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor. In plus, cele mai performante modele au o autonomie care poate ajunge si la 60 de minute, suficient pentru aspirarea unui apartament cu 3-4 camere. Alte specificatii importante sunt eficienta sistemului de filtrare, gama de accesorii sau nivelul zgomotului. Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1 este un aspirator vertical cu performante excelente iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1

Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1 – aspirator vertical performant

Aspiratorul vertical Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1 are o carcasa din plastic alb si negru cu insertii turcoaz si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german. Manerul ergonomic asigura manevrarea facila cu o singura mana iar functia SelfStand este utila atat pentru pauze cat si pentru depozitare. Duza aspiratorului are o articulatie flexibila care permite aspirarea sub pat sau alte corpuri de mobilier. Acest model are dimensiuni de 18.5 x 28.5 x 116 cm si o greutate de doar 3.3 Kg. Alte aspiratoare vertical cu performante excelente sunt: Samsung Jet VS15A6031R4/GE, Electrolux Well Q7 WQ71-50IB, Bosch BBS61PET2 sau Bosch Athlet BCH6256N1.

Autonomie maxima de 60 de minute

Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1 are un acumulator Li-Ion de 25.2 V care asigura un flux de aer suficient de puternic chiar si pentru covoarele cu fir lung. Puterea de aspirare poate fi ajustata in 3 trepte, in functie de tipul suprafetei aspirate. Autonomia maxima este de 60 de minute iar incarcarea dureaza 3 ore pana la 80% si 6 ore pana la 100%. Recipientul de colectare are un volum de 0.9 litri si se goleste usor, gratie sistemului Rotation Clean dezvoltat de Bosch. Mai mult, gratie senzorului Smart Sensor Control, veti sti cand sa curatati aspiratorul pentru a-i asigura nivelul optim de putere. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare robot

Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1

Sistem eficient de filtrare

Sistemul de filtrare tripla asigura captarea particulelor microscopice de praf dar si alergenii, bacteriile sau microbii din aerul reemis. Peria motorizata AllFloor High Power dispune de pana la 5000 de rotatii pe minut care asigura colectarea scamelor, firelor de par sau a firmiturilor atat de pe gresie si parchet cat si de pe covoare sau mochete. Rola periei se scoate pentru a indeparta parul si scamele colectate cu usurinta. Nivelul zgomotului este de maximum 81 dB, o valoare comparabila cu a altor modele cu specificatii similare.

Puncte tari

+ maner ergonomic;

+ 3 trepte de putere;

+ autonomie de pana la 60 minute;

+ sistem eficient de filtrare;

+ perie motorizata cu articulatii flexibile.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– durata de incarcare completa este mare.

Concluzii

In concluzie, Bosch Athlet ProHygenic BCH86HYG1 este un aspirator vertical cu motor puternic si autonomie excelenta. Cele 3 trepte de putere, sistemul eficient de filtrare si peria motorizata sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Bosch.