Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO review

Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO
  • Performante
    (4.7)
  • Autonomie
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO este un aspirator vertical de generatie noua, cu o forma ergonomica, o manevrare facila si o putere buna de aspirare. Autonomia excelenta, filtrarea eficienta a prafului din aerul reemis si raportul bun calitate/pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa.

Aspiratoarele verticale fara fir au evoluat mult in ultimii ani, fiind preferate de tot mai multi clienti datorita manevrabilitatii ridicate, a puterii bune de aspirare si a autonomiei excelente oferita de bateriile Li-Ion. Daca cele mai ieftine modele au o autonomie amxima de 15-20 de minute, modelele performante produse de Electrolux, Rowenta sau Bosch au o durata de functionare care depaseste 60 de minute. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator cu specificatii foarte bune care este produs de compania germana Rowenta.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO

Aspirator vertical modern

Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO este un aspirator cu design elegant intr-o combinata inspirata de culori. Aspiratorul are un recipient de colectare transparent si o forma care este utilizata si de alte modele din portofoliul producatorului german. Manerul ergonomic permite manevrarea facila a aspiratorului, iar cele doua roti din spatele periei de aspirare asigura depasirea facila a obstacolelor reprezentate de praguri sau covoare mai groase. Acest model are dimensiuni de 25 x 120 x 28.4 cm si o greutate de 3.3 Kg, putand sa fie transportat usor si necesitat un spatiu redus pentru depozitare.

Motor puternic si mai silentios

Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO are un motor cu o putere buna de aspirare, care va curata rapid atat suprafetele dure precum gresie, parchet sau linoleum cat si covoarele si mochetele mai subtiri. Puterea de aspirare poate fi setata in 3 niveluri cu ajutorul butoanelor situate pe manerul aspiratorului. Nivelul zgomotului de 77 dB poate parea unul ridicat, insa este mai mic decat al altor modele cu dimensiuni si specificatii tehnice similare.

Autonomie excelenta a bateriei

Bateria Li-Ion de 25.2 V ofera o autonomie excelenta care poate ajunge pana la 55 de minute, care insa se va reduce daca folositi si peria rotativa. Durata de incarcare completa a bateriei este de 6 ore, astfel ca va trebui sa il puneti la incarcat aproape dupa fiecare utilizare. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.5 litri si se goleste usor, fara sa fie nevoie sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. Filtrul de spuma asigura captarea captarea chiar si a particulelor microscopice de praf, aerul reemis fiind astfel mult mai curat.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO

Perie motorizata cu forma unica

Peria Delta Slim a aspiratorului are o forma triunghiulara care permite aspirarea facila chiar si in colturile camerelor dar si sub comode, paturi sau alte piese joase de mobilier. In plus, capul de aspirare este motorizat, putand sa dezvolte pana la 6200 de rotatii pe minut pentru curatarea rapida a gresiei, parchetului si covoarelor de scame, fire de par si alte mizerii.

Puncte tari

+ design modern

+ maner ergonomic

+ putere buna de aspirare

+ autonomie excelenta a bateriei

+ nivel rezonabil al sunetului

+ filtrare eficienta a prafului

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– bateria se incarca destul de greu

Concluzii

In concluzie, Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO este un aspirator vertical de generatie noua, cu o forma ergonomica, o manevrare facila si o putere buna de aspirare. Autonomia excelenta, filtrarea eficienta a prafului din aerul reemis si raportul bun calitate/pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa.

Manual de utilizare Rowenta Air Force Extreme Silence RH8920WO