Aspirator Hoover Hydropower HYP1630 review

  • Eficienta
  • Capacitate
  • Zgomot
3.5

Sumar

Aspiratorul Hoover Hydropower HYP1630 are un sistem triplu de filtrare: sistemul Cyclon care retine particulele mai mari de mizerie, sistemul de filtrare cu apa care retine particulele mai fine de praf sau polen si filtrul HEPA car va retine bacteriile, fiind astfel recomandat persoanelor care sufera de alergii.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Totul Pentru Casa de la eMag
Click aici pentru oferta

Curatenia cu minim de efort reprezinta un deziderat pe care in ziua de astazi tot mai multe produse se pare ca incep sa-l indeplineasca. Fie ca este vorba de aspirat, spalat sau curatat, electrocasnicele de astazi au ca scop pe langa rezultatul final si imbunatatirea clitatii vietii si a sanatatii persoanelor care le folosesc.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

aspirator-hoover-hydropower-hyp1630

Pentru activitatile enumerate mai sus s-au dezvoltat in timp solutii alternative pentru a indeplini cerintele unor consumatori din ce in ce mai exigenti. Pentru curatenie exista aspirarea uscata, umeda sau cu aburi iar pentru persoanele alergice la praf exista de asemenea filtrare uscata sau cu ajutorul apei. Un astfel de model de aspirator este Hoover Hydropower HYP1630, care este un aspirator fara sac si care filtreaza aerul aspirat cu ajutorul apei. Cel mai important atu al acestui aspirator este faptul ca filtreaza aproape toate particulele de praf iar aspirarea este una uscata, putand fi folosit pe toate suprafetele.

» Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din oferta Valentine's Days de la Altex
Click aici pentru oferta

Dimensiunile aspiratorului Hoover Hydropower HYP1630 sunt potrivite, avand recipient de colectare de 3.5 litri, astfel ca puteti amana golirea recipientului dupa mai multe utilizari. Aspiratorul are un design modern, care doloseste culori vii si materiale de calitate.

hoover-hydropower-hyp1630

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Modelul Hydropower HYP1630 de la Hoover are o putere de 1600W pe care o puteti ajusta, iar cablul de alimentare are o lungime de opt metri, mai mult decat suficient pentru a va putea deplasa in diferite camere fara sa aveti grija ca trebuie sa schimbati sursa de alimentare.  Aspiratorul Hoover Hydropower HYP1630 vine cu o serie de accesorii cu ajutorul carora veti putea sa curatati toata casa dumneavoastra. Astfel, pe langa peria normala, acesta mai include o perie pentru tapitarie cu ajutorul careia puteti curata canapelele sau fotoliile din casa dumneavoastra, o perie pentru parchet si o perie mica cu care veti putea aspira in spatii inguste sau greu accesibile. Pe langa accesoriile enumerate anterior, mai exista unul cu ajutorul caruia veti putea sa aspirati parul de animale astfel incat persoanele alergice nu vor mai avea de suferit.

Nivelul de zgomot la puterea maxima de 1600 W este de 85dB, ceea ce este destul de mult, dar tinand cont ca aceasta putere se poate ajusta in functie de necesitati, nu este chiar atat de rau. Un lucru de care trebuie sa tineti cont cand folositi aspiratorul Hoover Hydropower HYP1630, este sa aveti grija sa nu se rastoarne, existand riscul ca apa sa intre la fltre.  De asemenea curatarea aspiratorului necesita un timp mai mare decat in cazul unui aspirator normal, deoarece va trebui sa goliti si sa curatati atat recipientul de colectare, cat si recipientul in care se gaseste apa care filtreaza particulele de praf.

Aspiratorul Hoover Hydropower HYP1630 are un sistem triplu de filtrare: sistemul Cyclon care retine particulele mai mari de mizerie, sistemul de filtrare cu apa care retine particulele mai fine de praf sau polen si filtrul HEPA car va retine bacteriile, fiind astfel recomandat persoanelor care sufera de alergii.