Aspirator vertical Rowenta RH9133WO pareri si review

? Rowenta RH9133WO - 18 V, 50 minute, 0.5 litri, 72 dB, 2 trepte de putere
Rowenta RH9133WO

Product Name: Rowenta RH9133WO

Product Description: Rowenta RH9133WO este un aspirator vertical cu maner ergonomic si recipient de colectare cu volum de 0.5 litri. Aspiratorul utilizeaza acumulatori de 18 V cu autonomie de 50 de minute iar puterea de asirare poate fi setata in 2 trepte.

Brand: Rowenta

  • Putere de aspirare
    (4.6)
  • Autonomie
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.7

Sumar

Rowenta RH9133WO este un aspirator vertical versatil, cu o autonomie excelenta si un nivel redus al zgomotului. Capul de aspirare cu iluminare, puterea de aspirare ajustabila in 2 trepte si raportul excelent dintre calitate si pret fac din acest aspirator vertical produs de Rowenta o alegere excelenta pentru orice casa. 

Pros

+ maner ergonomic

+ 2 trepte de putere

+ autonomie excelenta

+ nivel redus al zgomotului

+ cam de aspirare cu iluminare

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– durata de incarcare a acumulatorilor este mare

Aspiratoarele verticale sunt usor de manevrat, fiind potrivite pentru aspirarea rapida a prafului, firmiturilor sau a firelor de par de pe suprafetele dure sau covoare subtiri. Cele mai performante modele dispun de acumulatori puternici care le asigura o autonomie excelenta si o putere buna de aspirare. In plus, un sistem eficient de filtrare va capta si cele mai mici particule de praf si alergeni din aerul reemis. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator vertical produs de Rowenta care ofera un raport bun intre calitate si pret.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Rowenta RH9133WO

Aspirator vertical ergonomic

Aspiratorul vertical Rowenta RH9133WO are un design modern gri-rosu si o forma pe care o regasim si la alte modele ale producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic si un recipient de colectare cu capacitate de 0.5 litri care se goleste rapid, fara sa necesite atingerea impuritatilor colectate. Dimensiunile aspiratorului sunt de 20.4 x 24.9 x 119.4 cm iar greutatea este de 3.45 Kg, putand sa fie manevreat usor pe toate tipurile de suprafete gratie capului de aspirare cu roti. 

Autonomie excelenta

Rowenta RH9133WO utilizeaza acumulatori Li-Ion de 18 V care asigura un flux puternic de aer, permitand curatarea rapida a gresiei, parchetului sau a covoarelor si mochetelor cu fir scurt. Puterea de aspirare este ajustabila in 2 trepte iar autonomia maxima este de 50 de minute, permitand curatarea unui apartament cu dimensiuni mari. Din pacate, durata de incarcare este mare (6 ore) ceea e inseamna ca va trebui sa il incarcati aproape dupa fiecare utilizare. Nivelul zgomotului este de 72 dB, o valoare destul de scazuta gratie tehnologiei  Air Force Serenity, acest model fiind cel mai silentios aspirator vertical produs de Rowenta. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator vertical Rowenta RH9133WO

Cap de aspirare triunghiular

Capul de aspirare delta asigura curatarea eficienta a gresiei si parchetului chiar si din colturile camerelor. Mai mult, capul de aspirare dispune de un sistem de iluminare cu led care permite curatarea in spatiile intunecate si asigura o pozitie de stationare verticala, pentru depozitarea in spatiile inguste. Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil inainte de motor care asigura functionarea eficienta a acestuia. 

Puncte tari

+ maner ergonomic

+ 2 trepte de putere

+ autonomie excelenta

+ nivel redus al zgomotului

+ cam de aspirare cu iluminare

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– durata de incarcare a acumulatorilor este mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta RH9133WO este un aspirator vertical versatil, cu o autonomie excelenta si un nivel redus al zgomotului. Capul de aspirare cu iluminare, puterea de aspirare ajustabila in 2 trepte si raportul excelent dintre calitate si pret fac din acest aspirator vertical produs de Rowenta o alegere excelenta pentru orice casa.