Aspirator fara sac Rowenta Silence Force RO7612EA review

  • Consum
    (4.5)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.7

Sumar

Rowenta Silence Force RO7612EA este un aspirator modern cu performante foarte bune si un redus de energie. Filtrarea eficienta a prafului, manerul ergonomic si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa sau apartament. 

Aspiratoarele incadrate in clasa A la toate categoriile din eticheta energetica erau considerate pana de curand cele mai performante, insa odata cu schimbarea claselor de incadrare a eficientei energetice, cele mai bune modele sunt cele 4A+ sau 4A++. Aceste aspiratoare sunt produse dupa data de 1 octombrie 2017 si trebuie sa respecte noile reguli privind motoarele cu o putere mai redusa si un consum energetic mai mic. Cu toate acestea, datorita tehnologiilor inovatoare, aceste aspiratoare au performante la fel de bune atat pentru curatarea suprafetelor dure si ale covoarelor dar si pentru filtrarea prafului din aerul reemis. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator 4A+ care este produs de compania germana Rowenta. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator Rowenta Silence Force RO7612EA

Aspirator mofern fara sac

Rowenta Silence Force RO7612EA este un aspirator fara sac cu design modern de culoare verde si o forma patentata de producatorul german. Aspiratorul are un maner larg in partea superioara care permite transportul facil si doua roti laterale cauciucate si una multidirectionala care permit depasirea diferitelor obstacole precum praguri sau covoare. Raza de operare asigurata de cablul de alimentare si tubul telescopic din metal este de 11 metri, permitand aspirarea in diferite camere si dependinte fara schimbarea prizei de alimentare. Acest model are dimensiuni de 57 x 38 x 35.8 cm, o greutate de 9.98 Kg si un recipient de colectare cu capacitate de 2.5 litri, fiind potrivit pentru apartamentele si casele cu dimensiuni medii si mari. 

Eficienta energetica si performante excelente

Rowenta Silence Force RO7612EA are un motor cu putere de 550 W cu un consum energetic anual de doar 22 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+. Desi are o putere mai scazuta, acest motor asigura un flux puternic de aer care permite curatarea rapida a suprafetelor dure sau a covoarelor si mochetelor, performantele fiind incadrate in cea mai performanta clasa, A. Nivelul zgomotului este un alt avantaj al acestui aspirator, valoarea de 67 dB fiind mult mai scazuta decat a alotor modele cu specificatii similare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Sistem eficient de filtrare si gama variata de accesorii

Sistemul de filtrare foloseste filtre de inalta eficienta si tehnologia ciclonica pentru a capta pana la 99.98% dintre particulele de praf si alergeni din aerul reemis, acest model fiind potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii. Recipientul de colectare este transparent si se poate goli foarte usor fara sa atingeti sau sa imprastiati praful si mizeriile aspirate. Peria principala Power Air are 2 pozitii, permitand curatarea rapida a greisiei, parchetului sau a covoarelor si mochetelor cu diferite grosimi. In pachet mai aveti incluse o permit Mini Turbo pentru colectarea parului de animale, o perie pentru protejarea parchetului si o duza pentru tapiterie. In plus, pe manergul ergonomic exista incorporata o alta perie pentru aspirarea mobilierului sau a altor suprafete delicate. 

Puncte tari

+ design modern

+ consum foarte redus de energie

+ performante excelente de curatare a suprafetelor dure si a covoarelor

+ nivel redus al zgomotului

+ filtrare eficienta a prafului

+ maner ergonomic

+ golore facila a recipientului de praf

Puncte slabe 

– aspiratorul este destul de greu

Concluzii

In concluzie, Rowenta Silence Force RO7612EA este un aspirator modern cu performante foarte bune si un redus de energie. Filtrarea eficienta a prafului, manerul ergonomic si raportul bun dintre calitate si pret fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru orice casa sau apartament. 

Manual Rowenta Silence Force RO7612EA