Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BBH21631 review

  • Eficienta
    (4.4)
  • Autonomie
    (4.5)
  • Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Bosch BBH21631 este un aspirator vertical 2 in 1 modern si eficient cu o autonomie buna a bateriei. Cele doua trepte de viteze, aspiratorul de mana cu forma ergonomica si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator fabricat de Bosch. 

Exista mai multe tipuri de aspiratoare si fiecare dintre acestea are atat avantaje cat si dezavantaje. Avantajele aspiratoarelor verticale sunt forma ergonomica, manevrabilitatea buna si performantele excelente in aspirarea suprafetelor dure. Unele dintre aceste aspiratoare verticale contin si un aspirator de mana, pe care il veti putea folosi pentru aspiratea rapida a prafului, firmiturilor sau a parului animalelor de companie de pe canapele, fotolii sau chiar de pe scaunele masinii. In continuare va vom prezenta un aspirator 2 in 1 produs de compania germana Bosch, care este unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel european.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Bosch BBH21631

Aspirator vertical compact 2 in 1

Bosch BBH21631 este un aspirator vertical cu un design modern de culoare turcoaz cu un recipient de colectare transparent. Aspiratorul are dimensiuni de 26.5 x 116 x 13.5 cm si o greutate de 2.9 Kg, putand sa fie manevrat si transportat foarte usor cu o singura mana. Pozitia de parcare permite incarcarea la orice priza dar si depozitarea in pozitie verticala pentru a ocupa un spatiu cat mai mic. In plus, duza de aspirare are o articulatie flexibila care va va permite sa aspirati cu usurinta sub fotolii, comode si alte piese de mobilier.

Aspirare eficienta si confortabila

Forma ergonomica a aspiratorului si greutatea redusa permite o utilizare confortabila, putand sa aspirati rapid praful, firmiturile si scamele de pe gresia din bucatarie sau de pe parchetul din camere. Aspiratorul de mana este de asemenea usor de folosit, putand sa aspirati praful de pe mobilier sau chiar din spatiile mai greu accesibile. Puterea de aspirare poate fi setata in 2 trepte atat pentru aspiratorul vertical cat si pentru cel de mana, pe manerul acestuia din urma existand si un indicator pentru nivelul de incarcare a bateriei.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Bosch BBH21631

Autonomie excelenta

Bateria ofera o autonomie care poate sa ajunga pana la 36 de minute, astfel ca veti putea sa aspirati un apartament cu dimensiuni medii cu o singura incarcare. Din pacate, incarcarea completa dureaza foarte mult (intre 12 si 16 ore) astfel ca va trebui sa incarcati aspiratorul dupa fiecare utilizare. Acest model permite inlocuirea bateriei, astfel ca veti putea sa va achizitionati una suplimentara pentru a avea o autonomie cat mai mare. Recipientul de colectare are o capacitate de 0.3 litri, golirea acestuia facandu-se foarte usor fara sa trebuiasca sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate.

Puncte tari

+ design modern si ergonomic

+ usor de manevrat

+ autonomie buna a bateriei

+ 2 trepte de putere

+ duza cu articulatie flexibila

Puncte slabe

– incarcarea completa a bateriei dureaza intre 12 si 16 ore

Concluzii

In concluzie, Bosch BBH21631 este un aspirator vertical 2 in 1 modern si eficient cu o autonomie buna a bateriei. Cele doua trepte de viteze, aspiratorul de mana cu forma ergonomica si pretul redus la care poate fi achizitionat in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestui aspirator fabricat de Bosch.