BOSCH Athlet BBH85B2, Aspirator vertical, 18 V, 0.9 litri, 45 minute – Pareri si Review

? BOSCH Athlet BBH85B2 - 18 V, 45 minute, 3 trepte de putere, 0.9 litri
Aspirator vertical BOSCH Athlet BBH85B2

Product Name: BOSCH Athlet BBH85B2

Product Description: BOSCH Athlet BBH85B2 este un aspirator vertical cu o greutate de 3.2 Kg si un recipient de colectare cu volum de 0.9 litri. Aspiratorul dispune de 3 trepte de putere si de o autonomie maxima de 45 minute.

Brand: Bosch

  • Putere
    (4.6)
  • Autonomie
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

BOSCH Athlet BBH85B2 este un aspirator vertical cu o manevrabilitate excelenta si o autonomie maxima de 45 de minute. Cele 3 trepte de putere, filtrul HEPA si peria motorizata sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator vertical din portofoliul Bosch. 

Pros

+ maner ergonomic

+ motor puternic

+ 3 trepte de putere

+ filtru HEPA

+ recipient cu golire facila

+ perie motorizata

Cons

– durata de incarcare a acumulatorului este mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Curatarea eficienta a suprafetelor dure si a covoarelor se poate face si cu un aspirator vertical. Principalul avantaj ale unui astfel de aspirator sunt manevrabilitatea ridicata care este data de greutatea mai redusa si de lipsa cablului de alimentare. Autonomia celor mai performante modele de aspiratoare verticale poate sa ajunga la 60 de minute, timp suficient pentru curatarea unui apartament cu doua-trei camere. BOSCH Athlet BBH85B2 este un astfel de aspirator vertical performant iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acestuia.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical BOSCH Athlet BBH85B2

BOSCH Athlet BBH85B2 – aspirator vertical versatil

Aspiratorul vertical BOSCH Athlet BBH85B2 are un design modern negru si o forma utilizata si de alte modele ale producatorului german(Bosch BCHF216S, Bosch Athlet BCH6256N1 sau Bosch BCHF220T). Manerul ergonomic permite manevrearea facila a aspiratorului, fara a pune presiune pe incheietura mainii. In plus, functia Selfstand asigura stabilitate aspiratorului pe timpul pauzelor sau in timpul pauzelor. Acest model are dimensiuni de 28.5 x 18.5 x 116 cm si o greutate de 3.2 Kg.

3 trepte de putere

BOSCH Athlet BBH85B2 are un motor a carui putere poate fi setata in 3 trepte de performanta. Prima treapta asigura o curatare usoara si o durata mai lunga de utilizare, a doua o curatare standard si o durata medie si a treia o curatare eficienta dar cu o durata mai redusa. Acumulatorul de 18 V asigura o autonomie maxima de 45 de minute iar incarcare completa a acestuia dureaza 6 ore. Desi durata de incarcare este mare, aspiratorul va putea fi utilizat si dupa 3 ore, acumulatorul fiind incarcat la 80%.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

BOSCH Athlet BBH85B2

Filtru de evacuare HEPA

Filtrul de evacuare HEPA asigura captarea particulelor de praf dar si a alergenilor din aerul reemis. Peria motorizata All Floow HighPower functioneaza la 5000 de rotatii pe minut, asigurand colectarea parfului, a scamelor si a firelor de par atat de pe parchet sau gresie cat si de pe covoarele cu fir scurt. Mai mult, rola periei se poate scoate pentru a o curata rapid de firele de par. Recipientul de colectare are un volum de 0.9 litri si se goleste usor fara a necesita atingerea impuritatilor aspirate. 

Puncte tari

+ maner ergonomic

+ motor puternic

+ 3 trepte de putere

+ filtru HEPA

+ recipient cu golire facila

+ perie motorizata

Puncte slabe

– durata de incarcare a acumulatorului este mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, BOSCH Athlet BBH85B2 este un aspirator vertical cu o manevrabilitate excelenta si o autonomie maxima de 45 de minute. Cele 3 trepte de putere, filtrul HEPA si peria motorizata sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator vertical din portofoliul Bosch.