Aspirator vertical Philips FC6725/01 review

Philips FC6725/01
Aspirator vertical Philips FC6725/01

Product Name: Philips FC6725/01

Product Description: Philips FC6725/01 este un aspirator vertical cu greutate de 2.48 Kg si autonomie de 40 de minute. Aspiratorul are un flux de aer de 800 l/min si un nivel maxim al zgomotului de 80 dB.

Brand: Philips

  • Putere
    (4.6)
  • Autonomie
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Philips FC6725/01 este un aspirator vertical cu un motor puternic si autonomie excelenta a bateriei. Aspiratorul de mana incorporat, capul de aspirare motorizat si sistemul eficient de filtrare sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Philips.

Pros

+ design modern

+ maner ergonomic

+ motor cu putere buna

+ autonomie de 40 de minute

+ perie motorizata cu leduri

+ recipient de colectare cu golire facila

+ sistem eficient de filtrare

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor
– durata mare de incarcare a bateriei

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale 2 in 1 sunt foarte populare in ultima perioada, fiind preferate de clienti pentru manevrabilitatea excelenta si pentru usurinta de curatare a suprafetelor dure, a fotoliilor si canapelelor sau a interioarelor autoturismelor. Cele mai performante modele dispun de acumulatoare puternice care le ofera o autonomie ce depaseste 60 de minute permitand chiar si curatarea unui apartament cu 3-4 camere. Alte specificatii importante in alegerea unui astfel de aspirator sunt gama de accesorii, eficienta sistemului de filtrare sau nivelul zgomotului de functionare. In continuare va vom prezenta un aspirator vertical 2 in 1 de generatie noua care este produs de Philips.

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Philips FC6725/01

Aspirator ergonomic 2 in 1

Philips FC6725/01  este un aspirator vertical modern care incorporeaza si un aspirator de mana usor de manevrat. Aspiratorul are un maner ergonomic care asigura o utilizare confortabila atat pentru aspiratorul vertical cat si pentru cel de mana. Acest model are o greutate de 2.48 Kg astfel ca va putea fi manevrat destul de usor cu o singura mana. Recipientul de colectare transparent are o capacitate de 0.4 litri si se goleste usor fara sa existe riscul de imprastiere a prafului si a altor mizerii aspirate.

Autonomie buna a bateriei

Philips FC6725/01 are un motor Power Blade care asigura un flux de aer de maximum 800 l/min care va permite curatarea rapida a firmiturilor, scamelor si a prafului de pe suprafetele dure, covoare subtiri sau tapiterie. Autonomia bateriei de 21.6 V este de cel mult 40 de minute, durata de functionare scazand la jumatate in cazul utilizarii periei motorizate. Din pacate, durata de incarcare completa a bateriei este de 5 ore, fiind indicat sa o incarcati dupa fiecare utilizare. Nivelul zgomotului de functionare poate atinge o valoare destul de mare de 80 dB, comparabila cu a altor modele de aspiratoare fara fir.

โ‡’ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Philips FC6725/01

Perie motorizata cu leduri

Capul de aspirare la 180 de grade asigura aspirarea rapida a tuturor tipurilor de suprafete iar articulatia flexibila permite aspirarea sub mobilier sau in locurile greu accesibile. In plus, peria este motorizata pentru curatarea eficienta a scamelor si firelor de par, fiind prevazuta si cu leduri care permit curatarea si in zone mai intunecoase. Sistemul de filtrare contine un filtru lavabil care capteaza majoritatea particulelor de praf sau alergeni din aer. In pachet veti gasi inclus atat un accesoriu pentru spatiile inguste cat si o statie de andocare pentru incarcare pe care o puteti monta pe un perete.

Puncte tari

+ design modern

+ maner ergonomic

+ motor cu putere buna

+ autonomie de 40 de minute

+ perie motorizata cu leduri

+ recipient de colectare cu golire facila

+ sistem eficient de filtrare

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– durata mare de incarcare a bateriei

Concluzii

In concluzie, Philips FC6725/01 este un aspirator vertical cu un motor puternic si autonomie excelenta a bateriei. Aspiratorul de mana incorporat, capul de aspirare motorizat si sistemul eficient de filtrare sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Philips.