Aspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD review

  • Eficienta
  • Baterie
  • Accesorii

Sumar

Bosch Athlet BCH625LTD este un aspirator cu design ergonomic, eficient pe toate tipurile de suprafete si usor de utilizat. Greutatea redusa, autonomia de 60 de minute oferita de bateria Li-Ion sau accesoriile pentru diferite tipuri de suprafete sunt alte argumente care ar trebuie sa va convinga ca acest aspirator este o alegere excelenta.

4.9

Libertatea pe care v-o poate da un aspirator vertical fara fir este extraodrinara deoarece veti putea aspira cu usurinta chiar si in spatiile mai greu accesibile precum grinzi, tavane sau chiar in spatele mobilierului. In plus, acest tip de aspiratoare sunt mai mici si mai usoare astfel ca ofera o manevrabilitate ridicata. Aspiratoarele verticale moderne au baterii performante care va ofera o durata buna de functionare si o putere comparabila cu cea a aspiratoarelor clasice. Nivelul bun de aspirare pentru toate tipurile de suprafete fac din aceste aspiratoare o alegere buna pentru orice apartament sau casa de mici dimensiuni. In continuare va vom prezenta unul din cele mai bune aspiratoare verticale produs de renumitul producator german Bosch.

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 60% in cadrul campaniei Zilele casei tale de la eMag
Click aici pentru oferta

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

 

Aspirator vertical Bosch Athlet BCH625LTD

Design ergonomic

Bosch Athlet BCH625LTD este un aspirator vertical elegant  cu un design ergonomic de culoare neagra cu finisaje argintii. Aspiratorul are dimensiuni de 116 x 28.5 x 18.5 cm si o greutate de doar 3 Kg, astfel veti putea aspira cu usurinta si pe holuri inguste, pe scari sau chiar la imbinarea peretilor cu tavanul. Manerul aspiratorului foloseste thenologia Soft-Touch care asigura o buna aderenta si o utilizare confortabila, iar motorul LongLife asigura performante ridicate o perioada lunga de timp.  Recipientul de colectare are o capacitate de 0.9 litri si se goleste usor fara sa fiti nevoiti sa atingeti praful, firmiturile si scapmele aspirate. Desi este un aspirator compact, Bosch Athlet BCH625LTD are un nivel al zgomotului destul de ridicat putand ajunge la 79 dB la cel mai ridicat nivel de putere.

Bosch Athlet BCH625LTD

» PROFITATI de reducerile de pana la 50% din cadrul campaniei Curatenia de primavara de la Altex Click aici pentru oferta

Baterie Li-Ion performanta

Athlet BCH625LTD foloseste o baterie moderna Li-Ion dezvoltata de Bosch si care si-a dovedit utilitatea si pe alte aparate, scule si unelte ale producatorului german. Aceasta baterie ofera o autonomie de 60 de minute, ceea ce este mai mult decat suficient pentru aspirarea unui apartament cu suprafata de 60-70 de metri patrati. Timpul de reincarcare completa a bateriei este de 6 ore insa veti putea sa folositi aspiratorul si dupa 3 ore de incarcare, bateria avand un nivel de 80%. Nivelul de incarcare a bateriei il puteti vedea pe un indicator luminos cu trei pozitii, astfel ca veti sti cand va trebui sa il puneti la incarcat.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Perie Bosch Athlet BCH625LTD

Tehnologii si accesorii utile

Controlul aspiratorului se afla pe manaer si consta in intr-un buton de pornire/oprire si un selector pentru cele trei trepte de putere. De asemenea mai exista un indicator pentru curatarea filtrului lavabil al aspiratorului. Bosch Athlet BCH625LTD foloseste tehnologia SensorBagless care utilizeaza mai multi senzori pentru a asigura performante ridicate cu un consum minim. Un accesoriu foarte util este peria motorizata cu 5000 de rotatii pe minut AllFloor High Power care asigura o aspirare eficienta atat pe gresie si parchet cat si pe covoare sau mochete. In pachet veti mai gasi un accesoriu pentru aspirarea masinii, o duza pentru spatii inguste si una pentru suprafete sensibile.

Concluzii

Bosch Athlet BCH625LTD este un aspirator cu design ergonomic, eficient pe toate tipurile de suprafete si usor de utilizat. Greutatea redusa, autonomia de 60 de minute oferita de bateria Li-Ion sau accesoriile pentru diferite tipuri de suprafete sunt alte argumente care ar trebuie sa va convinga ca acest aspirator este o alegere excelenta.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *