Electrolux Well Q7 WQ71-50IB, Aspirator vertical 2 in 1, 21.6 V, 50 minute, 79 dB – Pareri si Review

Electrolux Well Q7 WQ71-50IB - 21.6 V, 50 minute, 0.3 litri, 79 dB
Aspirator vertical Electrolux Well Q7 WQ71-50IB

Product Name: Electrolux Well Q7 WQ71-50IB

Product Description: Electrolux Well Q7 WQ71-50IB este un aspirator vertical 2 in 1 cu motor puternic si autonomie excelenta. Aspiratorul dispune de un sistem performant de filtrare si de o perie motorizata cu led.

Brand: Electrolux

 • Utilizare
  (4.8)
 • Putere si autonomie
  (4.7)
 • Filtrare
  (5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Sumar

Electrolux Well Q7 WQ71-50IB este un aspirator vertical de generatie noua cu motor puternic si autonomie buna. Sistemul eficient de filtrare, peria motorizata cu led si aspiratorul de mana incorporat sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Electrolux. 

 

Pros

+ design modern

+ autonomie buna

+ motor puternic

+ sistem eficient de filtrare

+ perie motorizata cu led

+ aspirator de mana incorporat

Cons

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

– durata mare de incarcare a acumulatorului

Aspiratoarele verticale performante pot inlocui cu succes un aspirator ciclindric, cu sau fara sac. Cele mai performante modele de aspiratoare verticale dispun de acumulatori Li-Ion de generatie noua care le asigura o autonomie excelenta si un flux puternic de aer. In plus, greutatea redusa permite manevrarea facila si curatarea rapida atat a suprafetelor dure precum gresie, parchet sau linoleum cat si a covoarelor si mochetelor cu fir scurt. Electrolux Well Q7 WQ71-50IB este un astfel de aspirator vertical performant iar in randurile urmatoare veti gasi cele mai importante specificatii ale acestuia.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Electrolux Well Q7 WQ71-50IB

Electrolux Well Q7 WQ71-50IB – aspirator vertical 2 in 1

Aspiratorul vertical Electrolux Well Q7 WQ71-50IB are un design modern de culoare albastra cu insertii aurii. Manerul ergonomic permite manevrarea facila a aspiratorului iar distributia uniforma a greutatii permite utilizarea confortabila chiar si o perioada mai lunga de timp. Acest model include si un aspirator de mana care poate fi utilizat pentru curatarea tapiteriei, a mobilierului sau a pervazurilor. Aspiratorul dispune de sustinere verticala, utila atat pentru pauze cat si pentru depozitare. Dimensiunile aspiratorului sunt de 14 x 22.5 x 110.5 cm iar greutatea este de 4 Kg. Alte aspiratoare verticale 2 in 1 cu specificatii bune sunt: Miele Triflex HX1 Pro, Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH , Bosch BBS61PET2 sau Leifheit Rotaro PowerVac.

Acumulator cu autonomie excelenta

Electrolux Well Q7 WQ71-50IB are un acumulator Li-Ion de 2100 mAh (21.6 V) si un motor cu putere de 45 W. Aceasta putere permite dezvoltarea unui flux maximum de aer  de 11l/s care poate fi setat in 2 trepte in functie de tipul suprafetei aspirate. Autonomia maxima este de 50 de minute insa aceasta scade la 14 minute in cazul utilizarii nivelului mai mare de putere si a periei BrushRollClean. Din pacate, durata de incarcare a acumulatorului este destul de mare (4.5 ore) fiind insa comparabila cu a altor modele cu specificatii similare. Nivelul zgomotului de 79 dB este destul de ridicat, de aceea nu este indicata utilizarea aspiratorului la ore nepotrivite. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Electrolux Well Q7 WQ71-50IB

Filtrare eficienta

Sistemul de filtrare Progressive in 5 pasi asigura captarea a pana la 99.9% dintre particulele de praf si alergeni, acest model fiind potrivit si pentru persoanele care sufera de alergii. Peria BrushCleanRoll asigura captarea firelor de par si a scamelor iar sistemul cu led permite curatarea eficienta a spatiilor mai intunecate. In plus, peria se curata automat la simpla apasare a unui buton. Recipientul de colectare are un volum de 0.3 litri si se goleste usor, fara riscul imprastierii impuritatilor aspirate. In pachet mai sunt incluse si o perie pentru mobilier si un accesoriu pentru spatiile inguste sau greu accesibile. 

Puncte tari

+ design modern

+ autonomie buna

+ motor puternic

+ sistem eficient de filtrare

+ perie motorizata cu led

+ aspirator de mana incorporat

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

– durata mare de incarcare a acumulatorului

Concluzii

In concluzie, Electrolux Well Q7 WQ71-50IB este un aspirator vertical de generatie noua cu motor puternic si autonomie buna. Sistemul eficient de filtrare, peria motorizata cu led si aspiratorul de mana incorporat sunt alte atuuri ale acestui aspirator vertical din portofoliul Electrolux.