Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH, Aspirator Vertical, 18 V, 45 minute – Review si Pareri

▷ Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH ◁ - 18 V, 2.5 Kg, 45 minute, 79 dB
Aspirator vertical Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH

Product Name: Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH

Product Description: Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH este un aspirator vertical cu motor puternic si autonomie foarte buna. Aspiratorul are o greutate de doar 2.5 Kg si un nivel al zgomotului de 79 dB.

Brand: Rowenta

 • Manevrabilitate
  (4.9)
 • Autonomie si putere
  (4.6)
 • Filtrare
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.7

Sumar

Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH  este un aspirator vertical cu o autonomie buna si o manevrabilitate excelenta. Peria motorizata cu led-uri, aspiratorul de mana incorporat si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator vertical din portofoliul Rowenta. 

Pros

+ design ergonomic

+ greutate de doar 2.5 Kg

+ autonomie de pana la 45 de minute

+ recipient cu golire facila

+ perie motorizata cu leduri

+ raport excelent intre calitate/pret

Cons

– durata de incarcare a acumulatorului este mare

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Aspiratoarele verticale moderne permit curatarea facila atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor mai subtiri. Autonomia celor mai performante modele poate sa ajunga pana la 60 de minute, timp suficient pentru curatarea unei locuinte cu 3-4 camere. In plus, motoarele au o putere foarte buna, care permite dezvoltarea unui flux puternic de aer iar greutatea redusa asigura manevrarea facila cu o singura mana. Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH este un astfel de aspirator vertical cu specificatii tehnice buna, iar in cele ce urmeaza vi le vom prezenta pe cele mai importante dintre acestea.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH

Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH – aspirator vertical pliabil

Aspiratorul vertical Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH are o carcasa din plastic negru cu insertii argintii. Manerul ergonomic permite manevrarea facila a aspiratorului pe toate tipurile de suprafete sau chiar pe scari. Aspiratorul are si o pozitie verticala de sustinere pentru pauze iar plierea manerului permite pastrarea acestuia intr-un spatiu mai ingust. Acest model are dimensiuni de 17.8 x 27.1 x 113 cm si o greutate de doar 2.5 Kg, fiind mai usor in comparatie cu alte modele de generatie mai veche.

Acumulator cu autonomie buna

Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH are un acumulator Li-Ion de 18 V care asigura o autonomie maxima de 45 de minute. Aceasta autonomie scade insa in cazul utilizarii unei trepte superioade de putere. Din pacate, durata de incarcare a acumulatorului este de 5 ore, ceea ce inseamna ca va trebui sa il incarcati dupa fiecare utilizare. Fluxul de aer este suficient de puternic pentru curatarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor cu fir scurt. Recipientul de colectare are un volum de 0.6 litri si se goleste usor, direct deasupra cosului de gunoi. Nivelul zgomotului de 79 dB este destul de ridicat, insa comparabil cu cel al altor modele de aspiratoare verticale fara fir.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH

Perie motorizata cu leduri

Sistemul de filtrare contine un filtru de spuma care asigua captarea eficienta a prafului si alergenilor din aerul reemis. Peria principala este motorizata si dispune de led-uri care permit curatarea eficienta a spatiilor intunecoase. Acest model incorporeaza si un aspirator de mana, care este ideal pentru curatarea tapiteriei, a mobilierului sau a interiorului autoturismelor. Alte aspiratoare verticale 2 in 1 cu performante excelente sunt: Miele Triflex HX1 Pro, Bosch BBS61PET2, Bosch BCHF220T sau Leifheit Rotaro PowerVac. In pachet exista inclus si un accesoriu pentru spatiile inguste sau cele greu accesibile.

Puncte tari

+ design ergonomic

+ greutate de doar 2.5 Kg

+ autonomie de pana la 45 de minute

+ recipient cu golire facila

+ perie motorizata cu leduri

+ raport excelent intre calitate/pret

Puncte slabe

– durata de incarcare a acumulatorului este mare

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Rowenta Dual Force 2in1 RH6735WH  este un aspirator vertical cu o autonomie buna si o manevrabilitate excelenta. Peria motorizata cu led-uri, aspiratorul de mana incorporat si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestui aspirator vertical din portofoliul Rowenta.