Aspirator cu sac Rowenta Silence Force 4A RO6487EA review

Rowenta Silence Force 4A RO6487EA
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Performante
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

Rowenta Silence Force 4A RO6487EA este un aspirator modern cu sac cu performante foarte bune de curatare si un consum redus de energie. Cele 4 niveluri de putere, accesoriile utile si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Rowenta. 

Aspiratoarele clasice cu sac ofera in continuare un raport excelent intre calitate si pret, fiind preferate de persoanele care au in case atat suprafete dure cat si covoare si mochete. Pe langa preturile mai reduse, acest tip de aspiratoare sunt mai silentioase, au performante bune de curatare si au sisteme de filtrare mai eficiente, fiind potrivite pentru persoanele mai sensibile sau care sufera de alergii. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator cu sac produs de Rowenta care are performante excelente pe toate tipurile de suprafete.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Rowenta Silence Force 4A RO6487EA

Aspirator cu sac de genratie noua

Rowenta Silence Force 4A RO6487EA este un aspirator modern cu sac cu un design interesant de culoare alba cu insertii albastre si gri. Aspiratorul are un maner ergonomic Ergo Comfort si 4 roti multidirectionale care asigura o manevrare facila pe toate tipurile de suprafete. Cablul de alimentare si tubul telescopic asigura o raza de operare de 11 metri care permite aspirarea in dependinte sau anexe in care nu exista prize de alimentare. Pe marginile aspiratorului exista o bara importriva socurilor care il protejeaza de lovirile accidentale cu mobilierul sau peretii.

Motor economic si silentios

Rowenta Silence Force 4A RO6487EA are un motor EffiTech cu o putere de 550 W care poate fi setata in 4 niveluri in functie de tipul suprafetei aspirate. Consumul energetic anual de 21 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ iar nivelul zgomotului de functionare este unul destul de redus, valoarea de 66 dB fiind mai redusa decat a altor modele de generatie mai veche. Pe langa consumul foarte redus, acest model are performante excelente de curatare incadrate in clasa A atat pentru suprafetele dure (gresie si parchet) cat si pentru covoare sau mochete mai groase.

Filtrare eficienta a prafului

Acest model utilizeaza saci textili Hygiene+ cu o capacitate mare de 4.5 litri care dispun de o clapeta de inchidere automata de blocare a prafului si mizeriilor aspirate. Sistemul de filtrare al aerului este completat de un filtru de inalta eficienta si de unul de spuma pentru motor care capteaza pana la 99.9% dintre particulele de praf, bacterii sau alergeni. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Rowenta Silence Force 4A RO6487EA

Accesorii pentru curatare eficienta

Peria principala P3wer Glide cu 3 pozitii asigura curatarea rapida a suprafetelor dure dar si a covoarelor, insa in pachet exista incluse atat o perie pentru parchet cat si una motorizata pentru colectarea scamelor si a firelor de par. Pe manerul aspiratorului exista integrata o perie rotunda pentru mobilier iar celelalte duze si accesorii se vor putea utiliza pentru tapiterie sau spatiile greu accesibile. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ manevrabilitate excelenta

+ eficienta energetica A+

+ performante foarte bune pe toate tipurile de suprafete

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sac textili cu capacitate de 4.5 litri

+ accesorii variate

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– in pachet este inclus un singur sac

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Rowenta Silence Force 4A RO6487EA este un aspirator modern cu sac cu performante foarte bune de curatare si un consum redus de energie. Cele 4 niveluri de putere, accesoriile utile si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestui aspirator produs de Rowenta. 

Manual Rowenta Silence Force 4A RO6487EA