Aspirator veritcal Rowenta Air Force 360 RH9051 review

  • Eficienta
  • Accesorii
  • Pret
4.4

Sumar

Rowenta Air Force 360 RH9051 este un aspirator vertical eficient si usor de folosit. Durata buna de functionare a bateriei, peria motorizata, filtrul lavabil si tehnologiile moderne folosite sunt alte caracteristici care ar trebuie sa va convinga ca Rowenta Air Force 360 RH9051 este unul din cele mai bune aspiratoare verticale pe care le puteti cumpara la momentul actual.

» Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi majoritatea persoanelor nu agreaza sa faca curatenie, folosirea unui aspirator vertical poate transforma aceasta activitate intr-una mai usoara si mai placuta. Aceste aspiratoare sunt usor de manevrat, functioneaza cu baterii fiind astfel ideale pentru a aspira praful sau murdaria din locuri mai greu accesibile fara sa folositi un aspirator greu si voluminos. Desi nu se descurca la fel de bine ca un aspirator clasic pe covoare si carpete aspiratoarele verticale sunt eficiente pe suprafetele dure precum parchet, gresie sau faianta. Inainte sa achizitionati un astfel de aspirator va trebui sa luati in considerare aspecte precum puterea, capacitatea de colectare, bateria sau nivelul zgomotului.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical Rowenta Air Force 360 RH9051

Aspirator vertical modern

Rowenta Air Force 360 RH9051 este un aspirator vertical multifunctional de noua generatie cu un design modern cu o combinatie inspirata de culori. Dimensiunile de 25 x 114.5 x 26 cm si greutatea de doar 1.9 kilograme fac din acest aspirator aparatul ideal de curatare atat a podelelor dure cat si a covoarelor, scarilor, tavanelor sau a mobilierului. Capacitatea de colectare este de 0.4 litri ceea ce inseamna ca va trebui sa goliti recipientul de colectare aproape dupa fiecare folosire. Desi este un aspirator cu dimensiuni reduse nivelul zgomotului este unul destul de ridicat avand o valoare de 85 dB. Aspiratorul are o baterio Li-Ion de 21.9 V cu o durata de folosire de 20 de minute, care se incarca complet in aproximativ 3 ore. Pentru incarcare si depozitare aspiratorul trebuie fixat intr-un suport din plastic pe care va trebui sa il prindeti in perete. Aspiratorul foloseste tehnologia Air Force Cyclonic dezvoltata de Rowenta care separa eficient praful de aer, retinand chiar si cele mai mici particule de praf.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Rowenta Air Force 360 RH9051 aspirator

Eficienta ridicata pe toate tipurile de suprafete

Rowenta Air Force 360 RH9051 are doua pozitii pentru putere si viteza din care puteti sa alegeti in functie de tipul de suprafata si de nivelul de murdarie. Filtrul aspiratorului este din spuma lavabila, astfel ca il veti putea spala cu usurinta atunci cand simtiti ca puterea de aspirare incepe sa scada. In pachet veti gasi un cap de aspirare dreptunghiular motorizat care are pana la 6500 de rotatii pe minut astfel ca veti aspira eficient chiar si covoarele sau mochetele mai groase. Acest cap de aspirare are cateva leduri care va vor ajuta sa aspirati eficient praful de pe suprafetele mai slab iluminate sau mai greu accesibile. Pe langa aceasta perie motorizata, in pachet veti mai gasi o perie pentru tapiterie si o duza pentru spatii inguste.

Concluzii

Concluzionand, Rowenta Air Force 360 RH9051 este un aspirator vertical eficient si usor de folosit. Durata buna de functionare a bateriei, peria motorizata, filtrul lavabil si tehnologiile moderne folosite sunt alte caracteristici care ar trebuie sa va convinga ca Rowenta Air Force 360 RH9051 este unul din cele mai bune aspiratoare verticale pe care le puteti cumpara la momentul actual.