Aspirator vertical ROWENTA Aqua RH9490WO pareri si review

? ROWENTA Aqua RH9490WO - 21 V, putere 100 Watt Air, 35 minute autonomie, 82 dB, 2 pachete de accesorii
Aspirator vertical ROWENTA Aqua RH9490WO

Product Name: ROWENTA Aqua RH9490WO

Product Description: ROWENTA Aqua RH9490WO este un aspirator vertical cu o putere de aspirare de 100 Air Watt si o autonomie maxima de 35 de minute. Aspiratorul are un tub cu articulatie flexibila, un nivel al zgomotului de 82 dB si 2 pachete de accesorii pentru diferite tipuri de suprafete.

Brand: Rowenta

  • Putere si autonomie
    (4.8)
  • Accesorii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

ROWENTA Aqua RH9490WO este un aspirator vertical versatil cu o putere buna de aspirare si o autonomie rezonabila de 35 de minute. Gama varia de accesorii, tubul cu articulatie flexibila si capul de aspirare cu iluminare led fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mari.

Pros

+ maner ergonomic

+ putere buna de aspirare

+ accesoriu Aqua pentru spalare

+ tub cu articulatie flexibila

+ duza cu iluminare led

+ 2 pachete de accesorii incluse

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele 2 in 1 permit curatarea rapida atat a suprafetelor dure, a covoarelor subtiri dar si a mobilierului sau a tapiteriei. Modelele incadrate in clasa premium au o autonomie generoasa si dispun de o gama variata de perii si accesorii. Aceste accesorii pot fi perii pentru diferite tipuri de suprafete si duze pentru spatii inguste sau greu accesibile. In plus, unele modele dispun si de un cap de aspirare cu mop care permite aspirarea si spalarea suprafetelor dure dintr-o singura miscare. Un astfel de aspirator vertical care permite aspirarea si spalarea este si modelul produs de Rowenta a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Aspirator vertical ROWENTA Aqua RH9490WO

Aspirator vertical flexibil

ROWENTA Aqua RH9490WO este un aspirator vertical 3 in 1 tip stick din gama 2020 care se transorma intr-un aspirator de mana prin indepartarea tijei metalice. Aspiratorul are un maner ergonomic si o greutate de 3 Kg fara accesorii, putand sa fie manevrat destul de usor cu o singura mana. Recipientul de colectare a prafului are o capacitate de 0.65 litri si se goleste usor, fara sa atingeti impuritatile aspirate. Tubul aspiratorului are o articulatie flexibila care permite aspirarea facila sub pat sau alte piese de mobilier. Acest model are dimensiuni de 24.3 x 25 x 131.9 cm si include doua pachete de accesorii (Animal Care si Car Care).

Putere buna de aspirare

ROWENTA Aqua RH9490WO are un motor de generatie noua, fara perii, cu o putere de aspirare de 100 Air Watt care permit aspirarea rapida a prafului, scamelor, firmiturilor sau a firelor de par. Puterea de aspirare poate fi setata in 2 trepte in functie de suprafata aspirata (gresie, parchet, tapiterie, tavan, jaluzele, etc.). Acumulatorul Li-Ion de 21 V asigura o autonomie maxima de 35 de minute, iar incarcarea completa dureaza aproximativ 3 ore. Nivelul zgomotului de 82 dB este destul de ridicat, fiind insa comparabil cu al altor aspiratoare verticale cu putere similara. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

ROWENTA Air Force 560 Flex Aqua RH9490WO

Gama variata de accesorii

Sistemul de filtrare asigura captarea particulelor microscopice de praf dar si alergenii proveniti de la animale sau plante. Duza de aspirare cu forma dreptunghiulara este dotata cu un sistem de iluminare cu led care permite aspirarea eficienta chiar si in spatiile mai intunecate. In plus, gratie accesoriului Aqua care se ataseaza usor, veti putea sa aspirati si sa spalati suprafetele dure dintr-o singura miscare. Pe langa capul principal de aspirare exista si 2 pachete de accesorii incluse care contin: o mini perie motorizata pentru parul animalelor de companie, un accesoriu pentru spatiile inguste si o perie pentru canapea. Incarcarea se face in baza care se poate monta pe un perete unde veti putea depozita si 2 accesorii pe care le utilizati mai des. 

Puncte tari

+ maner ergonomic

+ putere buna de aspirare

+ accesoriu Aqua pentru spalare

+ tub cu articulatie flexibila

+ duza cu iluminare led

+ 2 pachete de accesorii incluse

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, ROWENTA Aqua RH9490WO este un aspirator vertical versatil cu o putere buna de aspirare si o autonomie rezonabila de 35 de minute. Gama varia de accesorii, tubul cu articulatie flexibila si capul de aspirare cu iluminare led fac din acest aspirator o alegere excelenta pentru persoanele cu venituri mai mari.

Manual de utilizare ROWENTA Aqua RH9490WO