Aspirator Rowenta RO8370EA Silence Force MultiCyclonic review

  • Eficienta
    (4)
  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii
    (5)
4.5

Sumar

Daca sunteti in cautarea unui aspirator fara sac silentios, cu un consum redus de energie si cu o eficienta ridicata de filtrare a prafului atunci Rowenta RO8370EA Silence Force MultiCyclonic  este aspiratorul perfect pentru dumneavoastra.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Silence Force Multi Cyclonic este cea mai noua serie de aspiratoare fara sac de la Rowenta. Toate modelele de aspiratoare din aceasta gama au caracteristici aproape identice, diferenta fiind data de accesorii. Gama Silence Force Multi Cyclonic de la Rownta pune accent pe silentiozitate, cu avand un nivel al zgomotului de doar 68 dB si pe filtrare superioara a aerului de praf. Sistemul de filtrare este compus din trei filtre din care unul HEPA 13 si va face viata mai usoara persoanelor care sufera de alergii. Modelul RO8370EA este cel mai complet din gama Silence Force MultiCyclonic , fiind un aspirator polivalent cu rezultate foarte bune pe toate tipurile de suprafete.

Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

aspirator-rowenta-ro8370ea

Aspiratorul Rowenta RO8370EA are o forma clasica cu doua roti mari in spate si una mica in fata care ii permite sa se roteasca 360 de grade. Greutatea aspiratorului este de 6 kilograme, fiind mai usor in comparatie cu alte aspiratoare din aceeasi clasa. Ergonomia manerului joaca un rol important in manevrabilitatea aspiratorului alaturi de tubul telescopic, putand fi folosit usor si de persoanele mai inalte. Dispozitivul de colectare are un volum de 2 litri iar pentru particulele de praf foarte fine, exista un sistem de filtrare intermediara a aerului.

In partea superioara a aspiratorului se gaseste un filtrul de microfibra si unul de spuma care sunt recomandate sa fie spalate doar cu apa cel putin o data pe luna. In spatele celor doua filtre se gaseste filtrul HEPA 13 care trebuie curatat din cand in cand si inlocuit o data pe an.

Étiquette énergie

Cititi si: alte reviewuri de aspiratoare

Ca si accesorii, modeul RO8370EA din gama Silence Force MultiCyclonic gasim o perie ECS (Eco Comfort Silence) care este eficienta pe toate tipurile de suprafete si o perie Softcare pentru parchet care are grija de suprafetele fragile si asigura o aspirare superioara. Mai exista si o perie pentru canapele care va va ajuta sa aspirati firmiturile si praful de pe suprafetele greu accesibile.

Rowenta RO8370EA Silence Force MultiCyclonic  este cel mai silentios aspirator fara sac de pe piata, avand un nivel al zgomotului de 68 dB desi ofera o putere de 750 W. De asemenea, modelul RO8370EA de la Rowenta are un consum scazut de energie de doar 27 kWh pe an, avand clasa de de eficienta energetica.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui aspirator fara sac silentios, cu un consum redus de energie si cu o eficienta ridicata de filtrare a prafului atunci Rowenta RO8370EA Silence Force MultiCyclonic  este aspiratorul perfect pentru dumneavoastra.