Aspirator cu sac Miele Complete C3 Comfort EcoLine SGMP3 review

  • Consum
    (4.5)
  • Performante
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.5

Sumar

Miele Complete C3 Comfort EcoLine SGMP3 este un aspirator modern cu sac, cu performante bune de curatare si o efcienta energetica excelenta. Controlul pe maner, sistemul eficient de filtrare si materialele de calitate sunt alte atuuri ale acestui aspirator premium produs de Miele.

Aparatele electrocasnice produse de companiile germane sunt recunoscute pentru calitatea foarte buna si pentru perioada lunga de utilizare. Chiar daca au preturi mai mari in comparatie cu alte modele, electrocasnicele produse de Miele, Bosch sau AEG sunt facute din materiale de calitate si utilizeaza tehnologii si sisteme moderne care imbunatatesc performantele si eficientizeaza consumul energetic. In cele ce urmeaza va vom prezenta un aspirator premium cu specificatii excelente care este produs de Miele.

=> Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Comfort EcoLine SGMP3

Aspirator premium cu sac

Miele Complete C3 Comfort EcoLine SGMP3 este un aspirator fara sac de generatie noua care are un design de culoare neagra cu insertii argintii si o forma specifica producatorului german. Aspiratorul are un maner ergonomic in partea superioara care permite transportarea usoara si un cablu de alimentare cu lungimea de 8.5 metri care ofera o raza de operare de 12 metri, astfel ca va trebui sa schimbati prizele de alimentare mult mai rar. Desi are o greutate destul de amre (7.57 Kg), aspiratorul se manevreaza foarte usor, fiind prevazut si cu o banda de impact care protejeaza mobilierul in cazul unor loviri accidentale.

Motor cu eficienta energetica A+

Miele Complete C3 Comfort EcoLine SGMP3 are un motor cu o putere de 550 W care poate fi setata in 6 niveluri in functie de tipul de suprafata aspirata. Motorul are o pornire lenta care il protejeaza de eventualele suprasolicitari iar consumul energetic este incadrat in clasa de eficienta A+. Performantele aspirarii suprafetelor dure sunt incadrate in cea mai buna clasa (A) iar cele pentru curatarea covoarelor si mochetelor mai groase sunt incadrate in clasa B.  Un aspect mai putin pozitiv este nivelul zgomotului care poate atinge 72 dB, o valoare mai ridicata in comparatie cu alte aspiratoare cu specificatii similare.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de aspiratoare

Miele Complete C3 Comfort EcoLine SGMP3

Comenzi fara fir pe maner

Pornirea si setarea treptei de viteza se poate face atat de la panoul central de control dar si de pe maner, fiind astfel mult mai usor de folosit. Acest model utilizeaza saci textili cu un volum mare de 4.5 litri care se inlocuiesc foarte usor fara sa intrati in contact cu praful si mizeriile aspirate. Sistemul de filtrare utilizeaza un filtru HEPA AirClean care capteaza pana la 99% dintre bacterii, eficienta la filtrare fiind incadrata de asemenea in clasa A. Peria principala asigura curatarea rapida atat a suprafetelor dure cat si a covoarelor si mochetelor, in pachet existand si o duza pentru spatiile inguste sau greu accesibile si una pentru tapiterie.

Puncte tari

+ design modern

+ raza mare de operare

+ manevrabilitate excelenta

+ consum foarte redus de energie

+ sistem eficient de filtrare

+ sac cu capacitate mare de colectare

+ comenzi pe maner

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

– nivel ridicat al zgomotului

Concluzie

In concluzie, Miele Complete C3 Comfort EcoLine SGMP3 este un aspirator modern cu sac, cu performante bune de curatare si o efcienta energetica excelenta. Controlul pe maner, sistemul eficient de filtrare si materialele de calitate sunt alte atuuri ale acestui aspirator premium produs de Miele.

Manual Miele Complete C3 Comfort EcoLine SGMP3