Aspirator vertical Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner review

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner
  • Eficienta
    (4.8)
  • Autonomie
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Sumar

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner este un aspirator vertical usor de manevrat si cu o putere excelenta de aspirare. Modul MAX, sistemul eficient de filtrare si autonomia de 30 de minute sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Xiaomi. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aspiratoarele verticale sunt aparate electrocasnice compacte care se manevreaza usor si permit curatarea rapida a suprafetelor dure si a covoarelor subtiri. Exista si modele de aspiratoare verticale 2 in 1 care contin un aspirator de mana care se poate folosi atat pentru curatarea tapiteriei si a mobilierului cat si a interiorului autoturismelor. Un aspirator vertical bun va avea o putere mare de absorbtie dar si o autonomie care sa permita curatarea unui apartament de bloc. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aspirator vertical de generatie noua care este produs de compania chineza Xiaomi. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune aspiratoare verticale

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Aspirator compact 2 in 1

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner este un aspirator vertical 2 in 1 cu design elegant de culoare alba. Aspiratorul are un maner ergonomic care asigura utilizarea confortabila fara ca mana sa oboseasca. Acest model are o greutate de doar 1.5 Kg fara accesorii, fiind unul din cele mai usoare modele de pe piata. Aspiratorul de mana contine un recipient de colectare cu capacitate de 0.4 litri care se goleste usor, fara sa necesite atingerea prafului si mizeriilor aspirate. 

Putere excelenta de aspirare

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner are un motor fara perii cu o putere de aspirare de 350 W care permite aspirarea eficienta a prafului, scamelor si a firelor de par de pe gresie, parchet sau covoare si mochete cu fir scurt. In plus, utilizarea modului MAX ofera o putere de aspirare mult mai mare pentru curatarea eficienta a covoarelor mai groase.  Acumulatorul de 21.6 V asigura o autonomie maxima de 30 de minute, timp in care puteti curata o suprafata maxima de 120 mp, insa activarea modului MAX va reduce timpul de utilizare. Incarcarea completa a acumulatorului se face in 60 de minute, astfel ca este indicat sa il incarcati dupa fiecare utilizare. Aspiratorul are un  nivel al zgomotului de 72 dB, o valoare comparabila cu cea a altor aspiratoare verticale cu specificatii similare. 

⇒ Vedeti si: Topul celor mai eficiente aspiratoare multisuprafete

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Sistem performant de filtrare

Sistemul de filtrare este unul foarte eficient, cele 5 trepte de filtrare asigurand captarea a pana la 99.7% dintre particulele de praf si alergeni. Aspiratorul are un  nivel al zgomotului de 72 dB, o valoare comparabila cu cea a altor aspiratoare verticale cu specificatii similare. In pachet sunt incluse 4 capete de aspirare care permit curatarea eficienta atat a gresiei si parchetului cat si a covoarelor, tapiteriei sau a spatiilor greu accesibile. 

Puncte tari

+ design compact

+ greutate de doar 1.5 Kg

+ putere buna de aspirare

+ autonomie de 30 de minute

+ incarcare acumulator in 60 de minute

+ recipient de colectare cu golire facila

+ nivel rezonabil al zgomotului

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner este un aspirator vertical usor de manevrat si cu o putere excelenta de aspirare. Modul MAX, sistemul eficient de filtrare si autonomia de 30 de minute sunt alte avantaje ale acestui aspirator vertical produs de Xiaomi.