Plita incorporabila Beko HILG64325SDX review

Beko HILG64325SDX
  • Design
    (4.8)
  • Eficienta si siguranta
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Beko HILG64325SDX este o plita moderna pe gaz cu design elegant si arzatoare cu eficienta ridicata. Tehnologia Flame Adjust, aprinderea electrica integrata in butoane si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei plite incorporabile din portofoliul Beko. 

Plitele si cuptoarele incorporabile au depasit in popularitate aragazurile clasice, fiind preferate de tot mai multe persoane care isi renoveaza bucatariile. Plitele incorporabile pot fi cu alimentare electrica sau pe gaz, fiecare avand atat avantaje cat si dezavantaje. Daca plitele cu aliementare electrice sunt mai elegante si mai usor de curatat, cele cu alimentare pe gaz au o eficienta mai ridicata si preturi mai mici de achizitie. In continuare va vom prezenta o astfel de plita pe gaz care este produsa de compania turceasca Beko.

=> Vedeti si: Topul celor mai bune plite cu inductie

Plita incorporabila Beko HILG64325SDX

Plita eleganta pe gaz

Beko HILG64325SDX este o plita incorporabila pe gaz cu design elegant din sticla securizata neagra cu finisaje lucioase. Designul minimalist permite integrarea plitei intr-o bucatarie moderna alaturi de alte aparate electrocasnice cu finisaje gri, argintii sau negre. Acest model are dimensiuni de 4.6 x 58.5 x 52.4 cm si se va putea monta intr-o nisa cu dimensiuni de 49 x 56 cm. Pentru a beneficia de garantia oferita de producator, instalarea va trebui facuta de o firma autorizata de Beko. 

Arzatoare cu eficienta ridicata

Beko HILG64325SDX are 4 arzatoare de inalta eficienta cu o putere totala de 7.4 kW. Tota arzatoarele sunt dotate cu sigurante care vor intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. In plus, tehnologia Flame Adjust permite ajustarea flacarii in 9 trepe de putere, astfel ca veti putea gati cu precizie o gama variata de alimente si preparate. Cele doua gratare din fonta asigura o stabilitate buna atat vaselor cu volum mare cat si celor de dimensiuni mici. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri de plite si cuptoare

Beko HILG64325SDX

Panou de control clasic

Panoul de control are 4 butoane rotative cate unul pentru fiecare arzator. Pe langa cele 9 trepe ale tehnologiei Flame Adjust, butoanele au si aprindere electrica integrata, astfel ca flacara se va aprinde rapid la fiecare utilizare.  Curatarea plitei se face usor cu un burete si o substanta de curatare care sa nu fie abraziva. Calitatea superioara a acestei plite este confirmata si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design modern

+ 4 arzatoare de inalta eficienta

+ tehnologie Flame Adjust cu 9 trepte de putere

+ butoane cu aprindere electrica integrata

+ curatare usoara

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko HILG64325SDX este o plita moderna pe gaz cu design elegant si arzatoare cu eficienta ridicata. Tehnologia Flame Adjust, aprinderea electrica integrata in butoane si garantia extinsa de 5 ani sunt alte atuuri ale acestei plite incorporabile din portofoliul Beko.