Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB review

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Summary

Beko RCNE560I30DXB este o combina frigorifica spatioasa, cu o eficienta energetica buna si un nivel redus al zgomotului. Compartimentarea moderna, garantia extinsa de 5 ani si panoul de control cu touch fac din aceasta combina frigorifica produsa de Beko o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi copii. 

Aparatele frigorifice produse de compania turceasca Beko se remarca atat prin designul modern cat si prin specificatiile tehnice bune. Totusi, cel mai important avantaj ramane pretul mai accesibil al frigiderelor, combinelor frigorifice sau congelatoarelor in comparatie cu cele comercializate sub branduri mai cunoscute precum Whirlpool, Bosch sau LG. Pentru a va asigura ca alegeti un model potrivit pentru familia dumneavoastra va trebui sa luati in considerare atat dimensiunile exterioare cat si volumul spatiului frigorific si al celui de congelare. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu dimensiuni mari care se afla in portofoliul Beko. 

Combina frigorifica Beko RCNE560I30DXB

Combina frigorifica cu volum generos

Beko RCNE560I30DXB este o combina frigorifica cu un design elegant Kitchen Fit care face parte din noua gama EVO Line lansata recent de compania turceasca. Finisajele din inox sunt completate de elementele decorative cromate care marcheaza manerele orizontale incorporate in usi si dispenserul de apa. Usile au un sistem de deschidere la un unghi de 90 de grade care faciliteaza instalarea combinei chiar si in spatiile mai inguste. Acest model are o latime de 80 cm, o adancime de 70 cm, o inaltime de 192 cm si un volum total generos de 497 de litri din care 352 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 145 litri celui de congelare. 

Eficienta energetica A++

Beko RCNE560I30DXB are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 342 kWh avand un cost lunar de aproximativ 18.5 lei. Pe langa eficienta energetica buna, acest compresor are si un nivel redus al zgomotului, valoarea de 40 dB fiind mai scazuta in comparatie cu cea a altor modele cu volum si dimensiuni similare. 

Spatiu frigorific cu organizare moderna

Compartimentarea frigiderului este foarte eficienta, spatiul fiind organizat cu ajutorul a 2 rafturi din sticla securizata, a unui raft metalic pentru sticle si a doua compartimente cu inchidere etansa. Primul compartiment mentine constanta temperatura de 0 grade Celsius si ofera un spatiu ideal pentru pastrarea carnii proaspete, a pestelui sau a branzeturilor iar al doilea compartiment ofera conditii optime pentru pastrarea fructelor si legumelor. Pe usa frigiderului exista rezervorul ingust pentru dozatorul de apa si 3 rafturi unde veti putea pastra sticle, borcane sau cutii de diferite dimensiuni. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in intreg frigiderul iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.  

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNE560I30DXB

Congelator cu 3 sertare

Congelatorul are o organizare clasica cu 3 sertare din plastic transparent unde veti putea pastra diferite alimente fara riscul schimbului de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 6.5 Kg in 24 de ore este destul de redusa iar in cazul unei pene de curent, autonomia este de cel mult 24 de ore. Aceasta combina frigorifica utilizeaza tehnologia No Frost care impiedica formarea ghietii in interior, astfel ca nu va trebui sa il mai dezghetati periodic. 

Panou de control digital

Panoul de control situat deasupra frigiderului are un display digital si butoane cu touch care permit setarea temperaturii in cele doua spatii interioare sau activarea functiilor de racire sau congelare rapida. Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Cooling Fan care asigura distribuirea uniforma a aerului rece in frigider sau Active Dual Cooling care utilizeaza curenti de aer care actioneaza independent in cele doua spatii. Confirmarea fiabilitatii acestei combine frigorifice este data si de garantia suplimentara de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design modern

+ dispenser de apa

+ display digital

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartiment 0 grade Celsius

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko RCNE560I30DXB este o combina frigorifica spatioasa, cu o eficienta energetica buna si un nivel redus al zgomotului. Compartimentarea moderna, garantia extinsa de 5 ani si panoul de control cu touch fac din aceasta combina frigorifica produsa de Beko o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi copii.