Multicooker Bosch MUC11W12 review

Bosch MUC11W12
BOSCH MUC11W12

Product Name: Bosch MUC11W12

Product Description: Bosch MUC11W12 este un multicooker cu 48 de programe si putere de 940 W.

Brand: Bosch

  • Putere
    (4.4)
  • Functii si programe
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.8)
4.7

Sumar

Bosch MUC11W12 este un multicooker modern cu 48 de programe si optiuni de setare manuala a temperaturii. Panoul de control intuitiv, functiile utile si raportul bun intre calitate si pret fac din acest multicooker produs de Bosch o alegere excelenta pentru orice familie. 

Multicookerele sunt aparate electrice care permit prepararea facila a unei game variate de mancaruri, de la supe si tocanite, pana la risotto si friptura. Veti putea sa preparati diferite feluri de mancare sanatoasa pentru bebelusi prin gatire la abur sau fierbere dar si pentru restul familiei prin utilizarea functiilor de prajire sau coacere. Un multicooker modern va avea de asemenea functii de gatire sub presiune, de pornire intarziata sau de mentinerea mancarii la cald o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta un multicooker cu specificatii excelente care este produs de compania germana Bosch.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune multicookere

Multicooker Bosch MUC11W12

Multicooker versatil

Bosch MUC11W12 este un multicooker modern de culoare alba cu un panou de control mare in partea frontala. Multicookerul are un vas mare cu capacitate de 5 litri din Teflon non aderent care se poate curata usor atat in chiuveta cat si in masina de spalat vase. Pe langa vasul principal, in pachet exista si un cos pentru preparare cu abur unde veti putea gati rapid atat legue, cat si carne de pui sau peste. Acest multicooker are dimensiuni de 28 x 26 x 38 cm si o greutate de 4.58 Kg, iar picioarele cauciucate asigura o aderenta buna chiar si pe un blat cu finisaje lucioase. 

Setare manuala a temperaturii

Bosch MUC11W12 are o putere de 940 W care permite incalzirea destul de rapida a vasului la temperaturi cuprinse intre 40 si 160 grade Celsius. Gatirea perfecta necesita precizie, astfel ca temperatura poate fi setata in trepte de 5 grade sau de 40 in functie de alimentele sau mancarurile pe care doriti sa le preparati. Multicookerul dispune de mai multe setari care asigura utilizarea in siguranta precum oprirea automata la sfarsitul programului sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la electrocasnice pentru bucatarie

Bosch MUC11W12

48 de programe de gatire

Panoul de control contine un display digital cu afisaj rosu si mai multe butoane cu touch care permit selectarea programului de gatire, setarea temperaturii sau activarea functiilor suplimentare. Acest model dispune de 48 de programe de gatire prin care puteti gati la abur, fierbe, praji, coace diferite tipuri de carne, peste, legume, paste sau orez. Dintre functiile sumplimentare amintim pornirea intarziata intr-un interval de 12 ore, gatirea alimentelor sub presiune sau mentinerea mancarii calde. Pentru inspiratie aveti la dispozitie 300 de retete pe site-ul: autocook-app.com sau puteti sa va instalati aplicatia de smartphone dezvoltata de Bosch. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control intuitiv

+ display digital

+ 48 de programe

+ functii utile

+ vas din Teflon

+ curatare facila

+ site si aplicatie cu retete

Puncte slabe

– putere mai scazuta in comparatie cu alte modele

Concluzii

In concluzie, Bosch MUC11W12 este un multicooker modern cu 48 de programe si optiuni de setare manuala a temperaturii. Panoul de control intuitiv, functiile utile si raportul bun intre calitate si pret fac din acest multicooker produs de Bosch o alegere excelenta pentru orice familie. 

Manual de utilizare Bosch MUC11W12