Cea mai buna combina frigorifica AEG

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germna AEG a fost fondata in 1883, fiind unul dintre primii producatori de aparate electrocasnice la nivel european. Primul frigider electric produs de AEG a fost lansat in 1912 , iar prima combina frigorifica a fost introdusa in 1959. In prezent, brandul AEG este detinut de compania suedeza Electrolux, fiind utilizat pentru aparate electrocasnice incadrate in clasa premium.

Combinele frigorifice comercializate sub brandul AEG imbina perfect designul elegant si tehnologiile inovatoare, spatiile interioare asigurand conditii optime de pastrare atat pentru fructe, legume, carne si peste cat si pentru bauturi sau alimente congelate. Cele mai noi combine frigorifice AEG au compresoare cu o eficienta energetica buna si utilizeaza sisteme de racire independente pentru cele doua spatii interioare, asigurand astfel un nivel optim de umiditate.

Combine frigorifice AEG

Pentru a va ajuta sa alegeti o combina frigorifica AEG potrivita pentru familia dumneavoastra va vom prezenta un top cu cele mai performante modele din 2020:

Top 5 combine frigorifice AEG

1. Combina frigorifica AEG RCB646E3MX

AEG RCB646E3MX este o combina frigorifica cu design elegant, cu finisaje din inox antiamprenta, si volum generos de 461 litri. Combina are un display digital extern cu selectoare tactile, pentru modificarea temperaturilor sau activarea functiilor suplimentare. Compresorul are o eficienta energetica incadrata in clasa A++ si un nivel al zgomotului de 43 dB. In interior, exista un compartiment pentru fructe si legume si unul Extra Chill pentru carnea, pestele si branzeturile proaspete. Combina utilizeaza un sistem No Frost si mai multe tehnologii dezvoltate de AEG precum TwinTech si MultiFlow.

Puncte tari

AEG RCB646E3MX+ design elegant cu finisaje din inox antiamprenta;

+ eficienta energetica A++;

+ display digital extern;

+ 2 compartimente in frigider;

+ sisteme si tehnologii moderne.

Puncte slabe

– pretul este destul de mare.

Untitled-300x31

2. Combina frigorifica AEG RCB83724MX

O alta combina produsa de AEG care are specificatii tehnice excelente este modelul RCB83724MX. Combina are un display digital mare in partea superioara si un maner vertical care contribuie la designul modern. In interior, combina are o organizare flexibila, cu rafturi solide din sticla, compartimente transparente pentru fructe, legume si alimente proaspete si cleme pentru plante aromatice. Sistemul de racire TwinTech cu No Frost asigura conditii optime de temperatura si umiditate atat in frigider cat si in congelator. Eficienta energetica este incadrata in clasa A++, sistemul de iluminare cu led contribuind la consumul redus de energie al acestui model.

Puncte tari

AEG RCB83724MX+ display digital mare;

+ eficienta energetica A++;

+ sistem de racire TwinTech cu No Frost;

+ organizare interioara CustomFlex;

+ tehnologii moderne.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor.

Untitled-300x31

3. Combina frigorifica AEG RCB736E5MB

AEG RCB736E5MB este o combina frigorifica cu design negru minimalist, care se va incadra usor in orice bucatarie moderna. Combina are o eficienta energetica incadrata in clasa A++ si utilizeaza sistemul avansat de Racire 360°, care asigura o distribuire uniforma a aerului rece in interior. Un alt sistem inovator utilizat este Custom Flex, care permite organizarea spatiului frigorific in functie de necesitati. Cele doua compartimente din frigider asigura conditii optime de pastrare a legumelor, fructelor si branzeturilor, care isi vor pastra proprietatile nutritive mai mult timp.

Puncte tari

+ design minimalist;

+ display digital extern;

+ sistem de organizare CustomFlex;

+ sistem de Racire 360°;

+ Eficienta energetica A++.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de ridicat.

Untitled-300x31

4. Combina frigorifica AEG RCB63726KX

Combina frigorifica AEG RCB63726KX are un design elegant cu finisaje din inox si manere verticale in partea exterioara a celor doua usi. Compresorul combinei are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, iar racirea este realizata prin doua sisteme separate pentru frigider si congelator. Frigiderul are o compartimentare moderna, cu 2 sertare cu umiditate controlata, 3 rafturi din sticla securizata si un raft metalic pentru sticle. Sistemul de iluminare cu led utilizeaza o lumina rece, contribuind astfel la pastrarea prospetimii alimentelor mai mult timp.

Puncte tari

AEG RCB63726KX+ design modern;

+ usi reversibile;

+ sistem de racire TwinTech;

+ display digital tactil;

+ sistem de iluminare cu led.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este mai ridicat decat al altor modele.

Untitled-300x31

5. Combina frigorifica AEG RCB53426TX

Ultima combina din acest top este AEG RCB53426TX, care impresioneaza atat prin designul elegant cat si prin organizarea eficienta a spatiilor interioara. Eficienta energetica a combinei este incadrata in clasa A++, iar sistemul TiwnTech cu No Frost utilizeaza sisteme de racire pentru frigider si congelator, care previne schimbul de mirosuri si formarea ghetii. Lampile cu led asigura o lumina uniforma in intreg frigiderul, insa contribuie si la eficienta energetica buna a acestui model.

Puncte tari

AEG RCB53426TX+ finisaje din inox antiamprenta;

+ display digital cu touch;

+ racire TwinTech cu No Frost;

+ tehnologii moderne;

+ sistem de iluminare cu led.

Puncte slabe

– pretul intreg este mare.

Untitled-300x31

Ghid achizitie combina frigorifica AEG

Va doriti un aparat frigorific elegant?

Aparatele frigorifice au dimensiuni mari, putand sa influenteze designul interior din bucatarie sau open space. Fie ca optati pentru un model cu finisaje exterioare din inox antiamprenta sau pentru unul negru minimalist, combinele frigorifice AEG se vor incadra perfect intr-o bucatarie moderna cu aparate electrocasnice de ultima generatie. Display-urile digitale, manerele arcuite si elementele decorative cromate completeaza designul combinelor frigorifice produse de AEG.

Ce capacitate trebuie sa aiba combina frigorifica?

Alegerea volumului spatiului frigorific trebuie sa fie facuta in functie de numarul de persoane care o vor utiliza. De exemplu, o familie fara copii va avea nevoie de un frigider cu volum de 100-150 litri in timp ce pentru 3-4 persoane spatiul frigorific necesar este de 150-250 litri. Incercati sa nu umpleti prea mult rafturile frigiderului pentru a nu impiedica circularea aerului si racirea eficienta a alimentelor.

Eficienta energetica este importanta?

Cu cat eficienta energetica este mai buna cu atat cheltuielile lunare de utilizare vor fi mai mici. De exemplu, o combina frigorifica a carei eficienta energetica este incadrata in clasa A++ va avea un consum cu 21% mai mic comparativ cu un model cu eficienta energetica A+. Sistemele de racire independente, tehnologia No Frost sau iluminarea cu led vor contribui de asemenea reducerea consumului de energie. In plus, este indicat sa pozitionati combina la o distanta apreciabila de fereastra, calorifere sau alte sursa de caldura pentru a asigura un consum de energie cat mai redus.

Ce sisteme si tehnologii utilizeaza combinele frigorifice AEG?

Combinele frigorifice AEG utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Electrolux precum:

  • TwinTech  – tehnologie care utilizeazeaza doua sisteme de racire independente pentru frigider si congelator. Sistemul No Frost nu permite formarea ghetii in interior iar nivelul optim de umiditate din interior asigura o pierdere a maselor alimentelor cu pana la 60% mai mica;
  • MultiFlow – aigurarea unei temperaturi stabile si a unui nivel optim de umiditate prin canale multiple de aer care permit circularea aerului rece chiar si in colturile frigiderului;
  • DynamicAir – asigura un flux de aer constant la nivelul fiecarui raft si o temperatura stabila in tot spatiul interior. Sistemul eficient de racire impiedica dezvoltarea bacteriilor si prelungeste durata de pastrare a alimentelor in frigider;
  • CustomFlex – permite organizarea spatiului frigorific in functie de preparatele pastrate. Cutiile si rafturile de pe usa se pot rearanja rapid pentru a utiliza la maximum spatiul de depozitare din interior;

Control electronic tactil

AEG displayCele mai noi combine frigorifice AEG dispun de panouri de control extern cu display-uri digitale tactile care permit modificarea facila a temperaturii din cele doua spatii interioare. Prin intermediul panoului de control se poate activa si functia de congelare rapida care este necesara pentru alimentele cu o perisabilitate ridicata.

Raport calitate/pret

Asa cum am mentionat anterior, combinele frigorifice AEG sunt incadrate in clasa premium, ceea ce inseamna ca se adreseaza familiilor cu venituri peste medie. Daca va doriti o combina frigorifica cu design elegant, fiabilitate excelenta, organizare eficienta a spatiilor interioare si un consum redus de energie atunci alegerea unui model AEG poate fi una din cele mai bune decizii pe care le puteti lua.