Lada frigorifica Star-Light CFFM-99A+ review

? Star-Light CFFM-99A+
Lada frigorifica Star-Light CFFM-99A+

Product Name: Star-Light CFFM-99A+

Product Description: Star-Light CFFM-99A+ este o lada frigorifica cu volum de 99 litri si eficienta energetica A+.

Brand: Star-Light

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Functii si optiuni
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.4

Sumar

Star-Light CFFM-99A+ este o lada frigorifica de mici dimensiuni cu maner ergonomic si sistem de iluminare cu LED. Functia frigider, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul redus din aceasta perioara sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei lazi frigorifice produse de Star-Light.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Spatiile de congelare oferite de frigidere sau combine frigorifice pot fi uneori prea mici, iar unele familii aleg sa le suplimenteze prin achizitia unei lazi frigorifice. Acest tip de aparate frigorifice se regaseste intr-o gama variata de dimensiuni, cele compacte fiind potrivite pentru familiile cu mai putini membri iar cele mai mari putand fi utilizate si de micii comercianti. Principalele specificatii de care va trebui sa tineti cont in alegerea unei lazi frigorifice sunt volumul, eficienta energetica, nivelul zgomotului sau sistemele si tehnologiile utilizate. In continuare, va vom prezenta o lada frigorifica compacta care este comercializata sub brandul autohton Star-Light.

Lada frigorifica Star-Light CFFM-99A+

Lada frigorifica de mici dimensiuni

Star-Light CFFM-99A+ este o lada frigorifica cu design clasic de culoare alba si dimensiuni compacte care permit instalarea si intr-o bucatarie mai ingusta. Lada are un maner incorporat in partea frontala care permite deschiderea cu usurinta iar izolatia de calitate asigura pastrarea unei temperaturi constante pe parcursul utilizarii. Acest model are dimensiuni de 54.5 x 52 x 85 cm si un volum net de 99 litri, fiind ideala pentru completarea unui aparat frigorific cu un congelator mai mic. 

Compresor cu eficienta energetica A+

Star-Light CFFM-99A+ are un compresor cu un consum anual de 170 kWh care este incadrat in clasa A+, costul lunar fiind de cel mult 9.5 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este comparabil cu cel al unei combine frigorifice, astfel ca nu va va deranja chiar daca il veti instala pe un hol in apropierea dormitoarelor. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de vizibilitate, fiind utila mai ales daca lada este amplasata intr-un spatiu mai intunecos. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Star-Light CFFM-99A+

Functie frigider

Panoul de control mecanic are un selector rotativ care permite setarea facila a temperaturii in functie de necesitati. In interioarul lazii exista un cos metalic unde veti putea pastra deserturile, restul alimentelor trebuind depozitate in partea inferioara, fiind indicat sa le pastrati in pungi sau caserole pentru a evita schimbul de mirosuri. Capacitatea de congelare de 4.5 Kg in 24 de ore este destul de buna iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 20 de ore. Unul din cele mai mare avantaje ale acestei lazi frigorifice este functia frigider, care permite transformarea lazii intr-un frigider printr-o simpla rotire de buton. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte

+ maner ergonomic

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ functie frigider

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A+

Concluzii

In concluzie, Star-Light CFFM-99A+ este o lada frigorifica de mici dimensiuni cu maner ergonomic si sistem de iluminare cu LED. Functia frigider, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul redus din aceasta perioara sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei lazi frigorifice produse de Star-Light.