Combina frigorifica LG GBP62MCVFN pareri si review

🥇 LG GBP62MCVFN - 384 litri, Clasa A+++, 36 dB, No Frost
Combina frigorifica LG GBP62MCVFN

Product Name: LG GBP62MCVFN

Product Description: LG GBP62MCVFN este o combina frigorifica moderna cu un volum net de 384 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Combina are un nivel al zgomotului de doar 36 dB si dispune de un sistem de iluminare soft led si de mai multe tehnologii de ultima generatie.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

LG GBP62MCVFN este o combina frigorifica premium cu design elegant si consum redus de energie. Compartimentarea eficienta a spatiilor interioare, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de LG o alegere excelenta pentru familiile cu venituri peste medie. 

Pros

+ design modern cu finisaje elegante

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider cu o compartimentare moderna

+ functii de racire si congelare rapida

+ tehnologii moderne

+ garantie 10 ani pentru compresor

Cons

– pretul intreg este mare

– lipsa unui display digital

Aparatele frigorifice produse de LG au designuri exterioare moderne, care permit incadrarea facila a acestora in bucatarii cu decor contemporan. Cele mai noi modele de combine frigorifice produse de LG dispun de de compresoare economice si silentioase dar si de sisteme de racire independente pentru frigider si congelator. In plus, gratie unor tehnologii inovatoare dezvoltate de LG alimentele proaspete vor putea fi pastrate in conditii optime o perioada mai lunga de timp. O astfel de combina frigorifica moderna produsa de LG este si modelul ale carui caracteristici le veti gasi in cele ce urmeaza.

Combina frigorifica LG GBP62MCVFN

Combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica LG GBP62MCVFN are un design modern cu finisaje negre pe laterale si usi gri inchis. Manerele orizontale sunt integrate in cele doua usi si dispun de elemente decorative cromate Pocket Square. Usile au directia clasica de deschidere spre dreapta insa sunt reversibile, putand fi modificate in functie spatiul de instalare. Combina are dimensiuni de 59.5 x 68.2 x 203 cm si un volum net total de 384 litri din care frigiderul are alocati 277 litri iar congelatorul 107 litri. 

Compresor economic Linear Inverter

LG GBP62MCVFN are un compresor Linear Inverter de generatie noua care este atat economic cat si silentios. Consumul energetic anual de 193 kWh este incadrat in clasa A+++, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 10 lei. In ceea ce priveste zgomotul, acest model are un nivel de 36 dB, o valoarea mult mai scazuta in comparatie cu cea a altor combine frigorifice cu specificatii similare. Sistemul de racire No Frost asigura un nivel optim de umiditate si impiedica formarea unui strat de gheata in congelator, eliminand necesitatea decongelarii periodice. 

Compartimentare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific dispune de 2 compartimente in partea inferioara: Fresh Balancer (permite setarea nivelului de umiditate in functie de alimentele pastrate – fructe sau legume) si Fresh Converter (permite modificarea temperaturii in 3 trepte in functie de tipul alimentelor: carne, peste sau legume). Deasupra celor 2 compartimente exista 3 rafturi din sticla securizata din care cel inferior este pliabil, permitand pastrarea unor vase sau alimente mai voluminoase. Sticlele cu vin sau alte bauturi pot fi pastrate pe raftul metalic din interior sau pe unul din cele rafturi din plastic de pe usa. Sistemul de iluminare Soft Led din plafon asigura un nivel optim de lumina in interior iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

Congelatorul are o compartimentare clasica cu 3 sertare unde veti putea sa pastrati diferite tipuri de alimente fara riscul schimbului de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 14 Kg in 24 de ore este mai mult decat generoasa la fel ca si autonomia de 19 ore in cazul unei pene de curent. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBP62MCVFN

Tehnologii moderne

Panoul de control interior are selectoare tactile care permit modificarea facila a temperaturilor din cele doua spatii in 5 trepte (cuprinse  intre 1 si 7 grade Celsius pentru frifgider si -15 si -23 grade Celsius pentru congelator). Tot de aici veti putea sa activati si functiile de racire si congelare rapida dar si modul Eco care permite reducerea consumului energetic atunci cand frigiderul este deschis mai rar. Fiind o combina frigorifica premium, acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum Door Cooling care reduce rapid temperatura dupa inchiderea usii frigiderului sau Linear Cooling care reduce fluctuatiile de temperatura. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 10 ani pentru compresor oferita de producator. 

Puncte tari

+ design modern cu finisaje elegante

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider cu o compartimentare moderna

+ functii de racire si congelare rapida

+ tehnologii moderne

+ garantie 10 ani pentru compresor

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– lipsa unui display digital

Concluzii

In concluzie, LG GBP62MCVFN este o combina frigorifica premium cu design elegant si consum redus de energie. Compartimentarea eficienta a spatiilor interioare, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica produsa de LG o alegere excelenta pentru familiile cu venituri peste medie.