Cele mai bune aparate frigorifice Bosch

ยป Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

De-a lungul anilor, companiile germane au fost recunoscute pentru fiabilitatea excelenta a produselor, electrocasnicele “made in Germany” fiind considerate produse de calitate superioara. Bosch este unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel mondial, fiind brandul numarul unu de electrocasnice mari din Europa.

Aparate frigorifice Bosch

Primul aparat frigorific produs de Bosch a fost lansat in 1933, iar in cei 87 de ani compania germana a adus numeroase inovatii aparatelor frigorifice. De exemplu, in 1989, Bosh a introdus tehnologia Vita Fresh care a marit substantial durata de pastrare a produselor proaspete iar in anii ’90 au stabilit politici de protectia mediului adoptate ulterior de majoritatea producatorilor de electrocasnice. Cele mai noi modele de combine frigorifice, frigidere sau congelatoare produse de Bosch dispun de conexiune Wi-Fi care permite monitorizarea performantelor prin intermediul unui smartphone.

Daca doriti sa achizitionati un aparat frigorific produs de Bosch, luati in considerare si selectia noastra care cuprinde cele mai performante modele din 2020.

1. Cea mai buna combina frigorifica Bosch in 2020

Bosch KGF56PI40

Bosch KGF56PI40 este o combina frigorifica cu design elegant antiamprenta si panou de control cu display digital in partea superioara. Combina are un volum generos de 480 litri si un compresor economic, consumul anual de 216 kWh fiind incadrat in clasa A+++. KGF56PI40 are o organizare moderna a spatiilor interioare, frigiderul dispunand de doua compartimente VitaFresh care permit controlarea umiditatii si a temperaturii. Acest model dispune de un sistem antibacterian si de un filtru impotriva mirosurilor neplacute, iar pentru alimentele perisabile aveti la dispozitie functiile super-racire si super congelare. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de racire Full No Frost si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine firogirifice premium din portofoliul Bosch.

Puncte tariBosch KGF56PI40

+ design elegant din inox antiamprenta

+ display digital extern

+ eficienta energetica A+++

+ organizare moderna a spatiilor interioare

+ sistem de iluminare cu led

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Untitled-300x31

2. Cel mai bun frigider Bosch in 2020

Bosch KSV36BI3P

Bosch KSV36BI3P este un frigider cu o usa care are un design minimalist cu maner vertical si panou de control extern cu display digital. Volumul net al frigiderului este de 348 litri iar compresorul este atat silentios (39 dB) cat si economic (eficienta energetica A++). In interior exista 5 rafturi din sticla securizata, un raft metalic pentru sticle si doua compartimente in partea inferioara pentru depozitarea fructelor si legumelor proaspete. Sistemul de iluminare cu led, functia de racire rapida si tehnollgia FreshSense sunt alte atuuri ale acestui frigider produs de Bosch. 

Puncte tariBosch KSV36BI3P

+ design minimalist

+ display digital extern

+ compresor silentios si economic

+ organizare flexibila a spatiului interior

+ sistem de iluminare cu led

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

Untitled-300x31

3. Cel mai bun frigider side by side Bosch in 2020

BOSCH KAG90AI20

BOSCH KAG90AI20 este un side by side cu doua usi, finisaje din inox EasyClean si manere ergonomice in partea centrala. Acest model are un display digital extern mare si un dozator pentru apa potabila si un dozator pentru cuburi de gheata sau gheata sfaramata. Volumul net total este de 522 litri din care 359 litri sunt alocati spatiului frigorific si 163 litri celui de congelare. Aparatul frigorific utilizeaza un sistem de racire No Frost si are un consum energetic anual de 432 kWh care este incadrat in clasa A++. Cele doua spatii interioare au o organizare similara cu sertare si rafturi ajustabile pe inaltime. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani fac din acest side by side produs de Bosch o alegere excelenta pentru familiile care au nevoie de un aparat frigorific cu volum generos. 

Puncte tariBOSCH KAG90AI20

+ design elegant cu finisaje din inox

+ display digital mare

+ dozator de apa si gheata

+ spatii interioare bine organizate

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata doar in clasa A+

Untitled-300x31

4. Cel mai bun congelator Bosch in 2020

Bosch GSN33VW3P

Congelatorul Bosch GSN33VW3P are un design exterior clasic de culoare alba si un maner ergonomic vertical in partea exterioara a usii. In interior exista 4 sertare cu dimensiuni diferite si doua rafturi din sticla unde veti putea depozita deserturi sau alte alimente in pungi sau caserole. Congelatorul utilizeaza un sistem de racire No Frost si are o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Tehnologiile moderne, nivelul scazut al zgomotului si functia de congelare rapida sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achitionat acest congelator comercializat sub brandul Bosch. 

Puncte tariBosch GSN33VW3P

+ panou de control intuitiv

+ sistem de racire No Frost

+ eficienta energetica buna

+ functii si tehnologii moderne

+ nivel redus al zgomotului

+ organizare eficienta a spatiului interior

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Untitled-300x31

5. Cea mai buna vitrina frigorifica Bosch in 2020

Bosch KSW30V81

Bosch KSW30V81 este o vitrina frigorifica cu usa din sticla cu protectie UV pentru protejare vinurilor pastrate. Acest model are un volum generos de 360 litri si o capacitate de 120 de sticle de vin. Vitrina re rafturi din lemn, un sistem de iluminare cu led si un display digital in partea superioara. Eficienta energetica este incadrata in clasa B iar nivelul zgomotului de 41 dB este comparabil cu cel al unei combine frigorifice. 

Puncte tariBosch KSW30V81

+ usa din sticla UV

+ panou de control cu display digital

+ 9 rafturi din lemn

+ capacitate de 120 de sticle

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ iluminare cu led

Puncte slabe

– consum ridicat de energie

Untitled-300x31

Ghid de achizite aparate frigorifice Bosch

Ce volum trebuie sa aiba?

Aparate frigorifice BoschIn functie de numarul persoanelor din casa veti putea opta pentru un side by side cu volum generos sau pentru un frigider cu spatii interioare compacte. De exemplu, o familie formata din 2 persoane va avea nevoie de un volum net de 250-350 litri iar una formata din 3-4 persoane de 350-450 litri.  Trebuie sa tineti cont de faptul ca un volum mai generos inseamna si un consum energetic mai mare, de aceea este indicat sa alegeti un model potrivit pentru familia dumneavoastra. 

Design elegant sau minimalist?

Cele mai noi modele de frigidere si combine frigorifice Bosch au finisaje elegante, cu elemente decorative cromate si display-uri digitale care faciliteaza incadrarea acestora intr-o bucatarie cu decor modern sau minimalist. Finisajele din inox antiamprenta sunt cele mai populare, insa exista si aparate frigorifice produse de Bosch care au carcasa alba, neagra sau rosie. 

Este importanta eficienta energetica?

Aparatele frigorifice sunt mari consumatoare de energie de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Desi pretul unei combine frigorifice sau al unui frigider incadrat in clasa A+++ este mai ridicat in comparatie cu cel al unui model cu o eficienta energetica mai slaba, aceasta diferenta se va amortiza gratie costului lunar mai scazut al facturii de energie electrica. 

Ce tehnologii utilizeaza?

Aparatele frigorifice produse de Bosch utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum:Bosch Vita Fresh

  • VitaFresh Pro care asigura conditii optime de temperatura si umidtate pentru ca alimentele proaspete sa fie pastrate pana la de 3 ori mai mult timp;
  • FreshSense care utilizeaza senzori pentru monitorizarea constanta si asigurarea unei temperaturi constante in interior pentru ca alimentele sa aiba mai multa prospetime si savoare;
  • Multi Airflow  prin care se utilizeaza un ventilator pentru asigurarea unui flux puternic de aer, timpul de racire si fluctuatiile de temperatura fiind reduse simtitor;

Ce functii sunt disponibile?

Functiile de racire si/sau congelare rapida asigura un flux puternic de aer rece pentru ca alimentele perisabile sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Unele modele dispun si de o functie de vacanta prin care se reduce consumul energetic atunci cand sunteti plecati in concediu. Blocarea accesului copiilor la meniu sau semnalizarea acustica a usii deschise sau intreruperii alimentarii cu energie electrica sunt alte functii disponibile pe unele frigidere, congelatoare sau combine frigorifice Bosch. 

Sistem de racire automat

Sistemele NoFrost sau Full NoFrost utilizeaza o circulare ingenioasa a aerului care preia umiditatea din aerul interior si o duce in afara zonei congelatorului, impiedicand astfel formarea ghetii in interior. 

Tags: