Top 5 aparate de fitness pentru arderea caloriilor

Efectuarea de exercitii fizice in confortul propriei case poate reprezenta o solutie perfecta pentru a slabi pe parcursul anotimpurilor cu vreme rece. Daca vreti sa va stabiliti niste obiective mai curajoase atunci puteti achizitiona un aparat de fitness, care sa va ajute sa ardeti caloriile mai rapid si mai eficient.

Inainte de a decide care este del mai bun echipament de fitness pentru slabit, trebuie sa intelegem principiile care stau la baza scaderii in greutate. Pe scurt, pentru a slabi, trebuie sa ardeti mai multe calorii decat consumati. In acest fel, corpul arde grasimile stocate pentru a produce energia de care aveti nevoie. Asta nu inseamna ca trebuie sa ardeti mai multe calorii decat consumati, deoarece marea majoritatea a caloriilor sunt arse in activitatea normala din fiecare zi. Exercitiile fizice vor consuma un surplus de calorii, ducand astfel la pierderea in greutate.

 

Aparatele de fitness pot fi incadrate in functie de tipul exercitiilor in mai multe categorii: echipamente cardio, aparate pentru exercitii de intensitate ridicata, aparate pentru exercitii de intensitate redusa si aparate profesionale.

Pentru a va ajuta sa alegeti aparate de fitness potrivit pentru dumneavoastra, va propunem un top cu cele mai performante aparate de fitness:

Top 5 aparate de fitness pentru arderea caloriilor

1. Banda de alergare NordicTrack Commercial X22i

banda-de-alergat-nordictrack-commercial-x22iDaca doriti o banda de alergare performanta si cu o fiabilitate foarte buna, atunci NordicTrack Commercial X22i este una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Acest model are un ecrand HD tactil de 22 inch, care va permite sa vizulizati diferite videoclipuri in timp de alergati. Motorul Durxtm Commercial Plus cu putere de 4 CHP permite modificarea facila a vitezei intre 0 si 22 kilometri pe ora. Banda are dimensiuni de 55 x 152 cm si se poate inclina la un grad cuprins intre 6 si 40%. Sistemul de amortizare pentru protejarea articulatiilor, conecvitatea bluetooth si dimensiunile compacte pentru depozitare sunt alte atuuri ale acestei benzi de alergat incadrata in clasa premium.

Untitled-300x31

2. Cardio HIIT Trainer

cardio-hiit-trainerUn alt aparat de fitness care permite efectuarea unor exercitii de intensitate mare este Cardio HIIT Trainer. Acest echipament are dimensiuni compacte (132 x 74 x 170 cm) si este ideal pentru efectuarea unui antrement complet, pentru toate grupele de muschi. Roata de inertie are o greutate de 13 Kg iar rezistenta poate fi ajustata in 24 de niveluri, aparatul putand fi utilizat atat de incepatori cati si de avansati. Consola cu ecran de 7 inch are 2 speakere si afiseaza atat timpul si distanta parcursa cat si viteza, pulsul sau caloriile consumate. Conectivitatea Bluetooth, cele 32 de programe disponibile si garantia extinsa pentru structura sunt alte avantaje ale acestui aparat de fitness disponibil la Decathlon.

Untitled-300x31

3. Aparat de vaslit D PM5 Concept 2

aparat-vaslit-d-pm5-concept-2Aparatele de vaslit sunt considerate unele din cele mai eficiente aparate de fitness in arderea caloriilor. D PM5 Concept 2 are un sistem central de tractiune cu reglare in 10 trepte si un maner ergonomic cu invelis din otel inoxidabil. Panoul de control cu ecran PM5 permite vizualizarea informatiilor privind exercitiile efectuate dar si transferul acestora pe un stick de memorie. Plierea facila, compatibilitatea cu centurile Garmin si personalizarea antrenamentelor fac din acest aparat de vaslit o alegere excelenta pentru persoanele care doresc sa slabeasca rapid.

Untitled-300x31

4. Bicileta de fitness Schwinn IC8

bicicleta-de-apartament-schwinn-ic8

Bicicletele de fitness sunt cele mai populare aparate care se pot utiliza la domiciliul. Schwinn IC8 are un sistem magnetic de franare si o roata de inertie de 18 Kg. Bicicleta permite reglarea puterii de la 0 la 1000 wat, prin cele 100 de niveluri de rezistenta. Consola cu LCD, cele 6 functii disponibile si conectivitatea Bluetooth va vor ajuta sa va personalizati antrenamentele si sa le impartasiti cu prietenii

Untitled-300x31

5. Bicicleta eliptica Domyos EL 520

bicicleta-eliptica-el-520-auto-alimentata-si-conectataDa doriti un antrenament complet atunci puteti alege bicicleta de fitness EL 520 produsa de Domyos. Bicicleta dispune de 15 niveluri de rezistenta iar amplitudinea pasului este de 39 cm. Roata de inertie are o greutate de 9 Kg iar rezistenta este motorizata, putand fi ajustata in functie de preferinte. Cele 9 programe de antrenament, alimentarea pe masura ce este utilizata si conectarea la aplicatiile compatibile sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta bicicleta de fitness.