Indesit INFC9 TI21X, 367 litri, Clasa F, Total No Frost – Pareri si Review

ᐅ [Review] ◁: Indesit INFC9 TI21X - 367 litri, Clasa F, 40 dB, Total No Frost
Combina frigorifica Indesit INFC9 TI21X

Product Name: Indesit INFC9 TI21X

Product Description: Indesit INFC9 TI21X este o combina frigorifica cu volum net de 367 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Combina are un nivel al zgomotului de 40 dB si utilizeaza un sistem de racire Total No Frost.

Brand: Indesit

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Sisteme si tehnologii
  (4)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.1

Summary

Indesit INFC9 TI21X este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Sistemul de racire Total No Frost, panoul de control inuitiv si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Indesit. 

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ frigider bine organizat;

+ pret redus in aceasta perioada;

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– lipsa unui compartiment pentru alimentele proaspete;

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Alegerea aparatului frigorific nu este foarte dificila, daca aveti stabilite cateva specificatii importante. In primul rand designul combinei frigorifice sau al frigiderului va trebui sa fie unul complementare cu decorul si cu celelalte aparate electrocasnice din bucatarie. Apoi volumul celor doua spatii va trebui sa fie suficient pentru pastrarea alimentelor proaspete si congelate pentru intreaga familie. Nu in cele din urma, tineti cont de eficienta energetica si de tipul sistemului de racire. Indesit INFC9 TI21X este o combina frigorifica elegante si cu spatii interioare bine organizate, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model. 

Combina frigorifica Indesit INFC9 TI21X

Indesit INFC9 TI21X – combina frigorifica cu design minimalist

Combina frigorifica Indesit INFC9 TI21X are un design modern cu finisaje din inox si manere orizontale incorporate in usi. Usile au deschiderea clasica inspre dreapta, insa nu sunt reversibile, neputand fi modificate in functie de amenajarea bucatariei. Volumul net al acestui model este de 367 litri (263 litri sunt alocati frigiderului si 104 litri congelatorului), fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. In ceea ce priveste dimensiunile, combina are o latime de 59.6 cm, o adancime de 67.8 cm si o inaltime de 202.7 cm, rafturile superioara fiind mai greu accesibile de catre copii. Alte combine frigorifice cu volum net similar si speficiatii tehnice bune sunt: Bosch KGV39VLEAS, Beko RCNA406E60LZXBRN, Beko RCNA386E40ZXBN sau Samsung RB34T671ESA/EF.

Sistem de racire Total No Frost

Indesit INFC9 TI21X are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa F, consumul anual fiind estimat de producator la 317 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 18.5 lei. Nivelul zgomotului are o valoare de 40 dB, putin mai mare decat a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire Total No Frost previne formarea ghetii in congelator si asigura un nivel optim de umiditate in frigider. Panoul de control are un termometru digital si permite setarea temperaturilor intr-una din cele 5 trepte disponibile, iar in cazul unei defectiuni veti fi atentionati de un semnal vizual si sonor. 

Indesit INFC9 TI21X

Spatiu frigorific bine organizat

Spatiul frigorific are o organizare clasica, in partea inferioara existand un compartiment care asigura conditii optime de pastrare a fructelor si legumelor. Deasupra exista patru rafturi din sticla securizata, care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. In plus, exista si un raft metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi. Borcanele, sticlele sau cutiile mai mici vor putea fi pastrate pe unul din cele 5 rafturi situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentul de fructe si legume din partea inferioara. 

Congelatorul este impartit in trei compartimente cu dimensiuni similare, unde veti putea pastra separat carnea, legumele si preparatele de fructe si deserturi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Pentru alimentele cu o perisabilitate ridicata aveti la dispozitie functia de congelare rapida. 

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ frigider bine organizat;

+ pret redus in aceasta perioada;

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– lipsa unui compartiment pentru alimentele proaspete;

Concluzii

In concluzie, Indesit INFC9 TI21X este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Sistemul de racire Total No Frost, panoul de control inuitiv si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Indesit. 

Tags: