Combina frigorifica AEG RCB632E5MX pareri si review

๐Ÿฅ‡ AEG RCB632E5MX - 324 litri, Clasa A++, 42 dB, iluminare cu led, display digital
Combina frigorifica AEG RCB632E5MX

Product Name: AEG RCB632E5MX

Product Description: AEG RCB632E5MX este o combina frigorifica cu volum de 324 litri si compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are un display digital extern, un nivel al zgomotului de 42 dB si utilizeaza sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de AEG.

Brand: AEG

  • Eficienta energetica
  • Sisteme si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.6

Sumar

AEG RCB632E5MX este o combina frigorifica cu finisaje elegante si consum redus de energie. Display-ul digital extern, sistemele si tehnologiile moderne si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de AEG.ย 

Pros

+ design elegant

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ sistem de iluminare cu led

+ nivel redus al zgomotului

+ sisteme si tehnologii moderne

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Oferte de Weekend de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca va doriti un aparat frigorific incadrat in clasa premium, atunci probabil va trebui sa alegeti unul produs in Germania de producatori renumiti precum AEG, Miele, Liebherr sau Bosch. Aceste companii sunt recunoscute pentru fiabilitatea excelenta a aparatelor electrocasnice dar si pentru tehnologiile inovatoare dezvoltate care imbunatatesc eficienta energetica si permit pastrarea alimentelor in conditii optime o perioada mai lunga de timp. O astfel de combina frigorifica incadrata in clasa premium este si modelul produs de AEG a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Combina frigorifica AEG RCB632E5MX

Combina frigorifica eleganta

AEG RCB632E5MX este o combina frigorifica cu un design minimalist cu finisaje din inox si display digital extern in partea superioara. Manerele verticale sunt integrate in cele doua usi care sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata usor in functie de amenajarea bucatariei. Combina are o latime de 59.5 cm, o adancime de 65 cm si o inaltime de 186 cm, volumul total de 324 litri fiind impartit astfel: 208 litri spatiului frigorific si 94 litri celui de congelare. 

Tehnologie TwinTech cu No Frost

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Super Ofertele Noului An de la Flanco
Click aici pentru oferta

AEG RCB632E5MX are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, consumul anual de 263 kWh avand un cost lunar de aproximativ 14 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul este si silentios, nivelul de 42 dB fiind comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare. Acest model utilizeaza tehnologia TwinTech cu No Frost, racirea facand-se prin doua sisteme separate pentru frigider si congelator. 

Spatii interioare bine organizate

Spatiul frigorific este are o organizare eficienta, in partea superioara existand 2 rafturi ajustabile din sticla securizata iar in partea inferioara doua compartimente etanse. Unul dintre compartimente asigura conditii optime de pastrare a fructelor si legumelor iar celalalt (Extra Chill) cu volum de 22 litri asigura o temperatura de 0 grade Celsius, ideala pentru branzeturile si carnea proaspata. Pe usa frigiderului exista 5 rafturi din plastic de diferite marimi unde veti putea pastra sticlele, cutiile sau suporturile pentru oua. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel bun de lumina in interior, contribuind si la eficienta energetica buna a acestui model.

Congelatorul are o organizare clasica cu trei sertare transperente, in care veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara riscul schimbului de gusturi si mirosuri. In congelator exista si dozatorul de gheata sa roteste usor pentru Capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 18 ore. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

AEG RCB632E5MX

Display digital extern

Panoul de control extern are un display digital tactil care permite modificarea temperaturilor din cele doua spatii interioare sau activarea functiei de cacanta care reduce consumul energetic in perioadele lungi de absenta. Pe langa tehnologia TwinTech care asigura un nivel optim de umiditate pentru protejarea aromelor alimentelor combina mai utilizeaza si un sistem Multiflow care asigura o circulatie eficienta a aerului in toate colturile frigiderului. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital extern

+ eficienta energetica A++

+ sistem de iluminare cu led

+ nivel redus al zgomotului

+ sisteme si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, AEG RCB632E5MX este o combina frigorifica cu finisaje elegante si consum redus de energie. Display-ul digital extern, sistemele si tehnologiile moderne si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de AEG. 

Manual de utilizare AEG RCB632E5MX

Tags: