Side by side Samsung RF50K5920S8/EO review

Samsung RF50K5920S8/EO
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Functii si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Samsung RF50K5920S8/EO este un side by cu un design elegant si spatii interioare generoase si bine organizate. Display-ul digital extern, sistemele moderne de racire si tehnologiile de ultima generatia sunt alte atuuri ale acestui side by side produs de Samsung. 

Combinele frigorifice side by side reprezinta o alegere excelenta atat din punct de vedere al volumelor spatiilor de congelare si refrigerare cat si al designului exterior. Aceste aparate frigorifice pot avea doua sau patru usi care ofera un acces facil la alimentele congelate in frigider sau congelator. Trebuie sa stiti totusi ca frigiderele side by side au un consum mai mare de energie si un pret mai ridicat in comparatie cu un frigider sau o combina frigorifica clasica. In cele ce urmeaza va vom prezenta un side by side de generatie noua care este produs de compania sud-coreeana Samsung. 

Side by side Samsung RF50K5920S8/EO

Side by side cu 4 usi

Samsung RF50K5920S8/EO este un side by side cu design elegant cu linii drepte, finisaje din inox si display digital intre cele doua usi de la frigider. Designul modern permite incadrarea acestui side by side atat intr-o bucatarie spatioasa de apartament, cat si intr-un spatiu deschis dintr-o casa format din bucatarie si livingroom. Usile de la spatiul de congelare au manere orizontale incorporate in usi iar cele de la frigider au manere incorporate verticale. Dimensiunile acestui model sunt de 79.5 x 74.5 x 192 cm iar volumul net total este de 486 litri din care spatiul frigorific are alocati 336 litri iar cel de congelare 150 litri.  

Compresor digital inverter cu eficienta A+

Samsung RF50K5920S8/EO are un compresor inverter digital cu un consum energetic anual de 410 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul lunar avand un cost maxim de 22 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel redus al zgomotului de functionare (42 dB) astfel ca nu va va deranja chiar daca dormitoarele se afla in apropierea bucatariei. 

Spatiu generos de refrigerare

Friigiderul este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata unde veti putea pastra si alimente sau vase mai voluminoase sau grele. In partea inferioara exista un compartiment Fresh Zone care mentine o temperatura ideala pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete iar deasupra acestuia exista 2 compartimente care ofera conditii optime de pastrare pentru fructe si legume. Pe cele doua usi ale frigiderului exista 8 rafturi din plastic de diferite marimi unde veti putea depozita atat sticle si borcane cat si cutii sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu led ofera o  vizibilitate excelnta intreg spatiului frigorific iar in cazul in care veti lasa usile deschise veti fi atentionati de un semnal sonor. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RF50K5920S8/EO

Congelator cu 4 sertare si 2 rafturi

Congelatorul are 4 sertare mai mici unde veti putea sa pastrati atat alimente sarate cat si deserturi fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. In partea superioara exista doua rafturi Easy Slide ideale pentru cutiile cu inghetata iar capacitatea de congelare de 10 Kg in 24 de ore este mai mult decat suficienta. Un atu important al acestui model este ca partea din dreapta poate fi transformata din congelator in frigider cu ajutorul functie Cool Select Plus.

Tehnologii si siteme moderne

Panoul de control are un display digital cu afisaj bleu pastel si butoane cu touch care permit midificarea temperaturilor sau activarea functiilor de racire sau congelare rapida. Acest model utilizeaza sistemul de racire Triple Cooling pentru optimizarea temperaturilor din cele doua spatii interioare iar tehnologia Precise Chef Cooling reduce fluctuatiile de temperatura prin controlarea permanenta a functionarii compresorului. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital cu afisaj albastru

+ spatiu frigorific generos

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem All around cooling

+ sistem de iluminare cu LED

+ functii de racire si congelare rapida

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, Samsung RF50K5920S8/EO este un side by cu un design elegant si spatii interioare generoase si bine organizate. Display-ul digital extern, sistemele moderne de racire si tehnologiile de ultima generatia sunt alte atuuri ale acestui side by side produs de Samsung.