Congelator MIDEA HS-312FWENWH review

MIDEA HS-312FWENWH
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Functii si optiuni
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.4

Sumar

MIDEA HS-312FWENWH este un congelator modern cu design elegant si spatiu interior generos si bine organizat. Panoul de control intuitiv, functia frigider si nivelul redus al zgomotului sunt argumente in favoarea achizitionarii acestui congelator produs de Midea.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca nu sunteti multumit cu spatiul de congelare oferit de frigiderul sau de combina frigorifica atunci il puteti suplimenta prin achizitionarea unei lazi frigorifice sau a unui congelator. Un astfel de aparat frigorific poate sa va ofere spatiu necesar pentru congelarea fructelor si legumelor din productia proprie dar si a carnii sau a pestelui pentru o perioada de timp care poate sa ajunga pana la 12 luni. Cele mai importante aspecte in alegerea unui congelator sunt eficienta energetica, compartimentarea sau sistemele si tehnologiile utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un congelator din gama 2019 care este produs de compania chineza Midea.

Congelator MIDEA HS-312FWENWH

Congelator cu design modern

MIDEA HS-312FWENWH este un congelator cu design elegant care este disponibil in 2 variante de culori: alb si argintiu. Manerul vertical se afla in partea exterioara a usii care se deschide spre dreapta, directia neputand fi modificata in functie de necesitati. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 63.2 x 177.72 cm si un volum de de 227 litri, un spatiu suficient de generos pentru pastrarea carnii, fructelor, legumelor sau a aluaturilor si deserturilor. 

Eficienta energetica A+

MIDEA HS-312FWENWH are un compresor cu un consum energetic anual de 291 kWh care este incadrat in clasa A+, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 16 lei. Nivelul zgomotului de functionare de 42 dB este unul redus, nefiind deranjant chiar daca este amplasat pe un hol in apropierea spatiilor de odihna sau de relaxare. 

Spatiu interior bine compartimentat

Spatiul interior este impartit in 7 compartimente din plastic transparent care permit depozitarea unei gama variate de alimente fara riscul schimbului de gusturi si mirosuri. Acest model utilizeaza tehnologia Total No Frost care nu permite formarea ghetii in interior, nefiind obligati astfel sa il dezghetati periodic. Capacitatea de congelare de 15 Kg in 24 de ore este una excelenta, putand sa introduceti o cantitate mare de alimente fara riscul perisabilitatii acesteia. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

MIDEA HS-312FWENWH

Panou de control digital

Panoul de control are un display digital si butoane cu touch care permit setarea temperaturii intr-una din cele 6 trepte disponibile. Cea mai importanta functie a acestui model este conversia in frigider, congelatorul putand fi transformat la nevoie intr-un aparat frigorific de mari dimensiuni. 

Puncte tari

+ design modern in 2 variante de culori

+ panou de control exterior

+ spatiu interior cu 7 compartimente

+ nivel redus al zgomotului

+ functie frigider

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– clasa de eficienta energetica A+

Concluzii

In concluzie, MIDEA HS-312FWENWH este un congelator modern cu design elegant si spatiu interior generos si bine organizat. Panoul de control intuitiv, functia frigider si nivelul redus al zgomotului sunt argumente in favoarea achizitionarii acestui congelator produs de Midea.