Combina frigorifica Arctic AK54240S+ review

  • Design
    (3.5)
  • Capacitate
    (4)
  • Pret
    (4.5)
4

Sumar

Arctic AK54240S+ este alegerea perfecta daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice moderne la un pret redus. Capacitatea totala de 240 de litri, consumul redus certificat prin clasa energtica A+, rafturile ajustabile care va permit compartimentarea frigiderul in functie de nevoi si functia Fast Freeze si sistemul antibacterian care permit depozitarea alimentelor in conditii de maxima igiena pentru o perioada mai lunga de timp ar trebuie sa fie argumente care sa va convinga sa o cumparati.

Cumpararea electrocasnicelor de dimensiuni mari este nu este un lucru foarte simplu, deoarece trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte. In primul rand este trebuie sa alegeti un aparat electrocasnic care se potriveste cu electrocasnicele deja existente atat a culoare cat si ca desgn. Un alt aspect care trebuie luat in considerare este dimensiunea, astfel incat sa se incadreze perfect in spatiul alocat, dar poate cele mai importante sunt functiile si dotarile care sa ii satisfaca pana si pe cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra. Nu in ultimul rand trebuie sa tineti cont si de pretul produsului, care va varia in functie de aspectele enumerate mai sus.

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice cu design modern, un consum redus si un pret acceptabil, modelul AK54240S+ de la Arctic ar putea fi ceea ce cautati. Avand culoarea alba si un design compact, combina frigorifica Arctic AK54240S+ se va incadra perfect in orice bucatarie sau dining.

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Frigiderul are un volum de 140 de litri, avand 3 rafturi ajustabile de sticla (safety glass) pe care puteti depozita recipiente de pana la 25 de kilograme si un compartiment pentru fructe si legume care poarta denumirea sugestiva de Garden Fresh. Cele 3 rafturi de pe usa frigiderului sunt de asemenea ajustabile, permitandu-va sa depozitati sticle si borcane de diferite dimensiuni, iar suportul pentru oua se poate muta pe orice raft. Congelatorul are un volum de 87 de litri si are 3 rafturi din care unul este de dimensiuni mai mari.  In congelator veti gasi si tava pentru gheata pe care o puteti folosi la prepararea bauturilor dumneavoastra favorite in anotimpurile calde. Usile frigiderului si congelatorului se pot monta sa se deschida atat spre stanga cat si spre dreapta, in functie de spatiul disponibil.

Combina frigorifica Arctic AK54240S+ are un singur compresor, termostatul se regleaza foarte usor iar ventilatorul distribuie aerul rece in mod uniform astfel incat veti putea pastra nealterate alimentele o perioada mai lunga de timp. Modelul  AK54240S+ de la Arctic beneficiaza de sistemul Fast Freeze care permite congelatorului o congelare rapida a alimentelor perisabile. O alta functie folosita de Arctic la aceasta combina frigorifica este sistemul antibacterian care va permite depozitarea alimentelor in conditii de maxima igiena. In plus, garniturile frigiderului si congelatorului contin aditivi speciali care nu permit dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului, contribuind astfel la  mentinerea igienei in interiorul combinei frigorifice.

Combina frigorifica Arctic AK54240S+ are clasa energetica A+ avand un consum de 245 Kwh pe an, mult mai redus comparativ cu alte combine frigorifice de aceleasi dimensiuni.

In concuzie, modelul AK54240S+ de la Arctic este alegerea perfecta daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice moderne la un pret redus. Capacitatea totala de 240 de litri, consumul redus certificat prin clasa energtica A+, rafturile ajustabile care va permit compartimentarea frigiderul in functie de nevoi si functia Fast Freeze si sistemul antibacterian care permit depozitarea alimentelor in conditii de maxima igiena pentru o perioada mai lunga de timp ar trebuie sa fie argumente care sa va convinga sa o cumparati.