Frigider Beko RDSE465K20W review

  • Design
    (4)
  • Volum
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.3

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Numele Beko are o rezonanta aparte de ani buni. Firma Beko, cu toate ca reprezinta creatia Turciei, a adus pe piata Europeana si nu numai, obiecte electrocasnice de calitate superioara. Daca de curand v-ati hotarat ca vreti sa inlocuiti vechiul frigider cu unul nou, atunci cautarea dumneavoastra ia sfarsit! Va prezentam noul Frigider Beko RDSE465K20W cu doua usi, care ne indeamna sa-i aratam atentia cuvenita.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Frigidere Beko

Frigider-Beko-RDSE465K20W

Unul dintre avantajele pe care un frigider cu doua usi il are este spatiul de stocare, care mereu reprezinta o incantare pentru orice familie numeroasa. Despre dimensiunile sale putem spune ca sunt potrivite: 185 cm lungime x 70 cm latime x 64.8 cm adancime. Design-ul sau exterior este compus din inox cu functia antiamprenta pentru un aspect distins si simplu de curatat si ingrijit. Usile sale se deschid pe partea dreapta, o deschidere standard, dar, in acelasi timp, ofera posibilitatea de a le inversa. Manerele sale sunt pozitionate pe orizontala pentru o manevrabilitate cat mai usoara, putand fi fixate pe orice directie (dreapta sau stanga).

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Frigiderul Beko RDSE465K20W detine un spatiu indeajuns de uimitor, insumand 437 L, o capacitate ce rivalizeaza majoritatea frigiderelor, dar si unele combine frigorifice. Capacitatea de stocare a frigiderului ajunge atinge 322 L net, iar congelatorul se bucura de un spatiu total de 115 L. Aici ne putem opri pentru o secunda sa recunoastem ca, in raportul dimensiune-capacitate, acest frigider reprezinta visul indeplinit al oricarei familii.

Spatiul frigiderului din interior este organizat pe patru rafturi ce pot fi adaptate la diferite inaltimi. Un al cincilea spatiu il reprezinta compartimentul din plastic special pentru legume si fructe. Pe usa frigiderului gasim trei suporturi, iar un al patrulea ar putea reprezenta spatiul destinat sticlelor de suc, apa, lapte, etc. In interior vom gasi o iluminare prin LED-uri, ceea ce inseamna un consum redus de energie si o vizibilitate buna.

Beko-RDSE465K20W

Despre congelator spunem ca este sistematizat pe doua rafturi, iar capacitea sa de congelare este una de luat in vedere, avand o capacitate de 5.5 Kg la 24 de ore. Performanta intregului frigider este datorata si sustinuta, in parte, de catre un sistem de racire incorporat. Acest sistem de racire functioneaza prin ventilare. Astfel, se permite livrarea uniformizata a aerului rece, ceea ce inseamna ca intreg frigiderul va avea o temperatura constanta in orice moment. Prin aceasta, veti gasi ca acest sistem va pastra produsele dumneavoastra mai proaspete ca niciodata.

De asemenea, frigiderul Beko RDSE465K20W beneficiaza si de garnituri prevazute cu un sistem antibacterian, produsele dumneavoastra fiind astfel protejate. Frigiderul se mai bucura si de o autonomie de 20 de ore, in cazul in care veti ramane fara curent electric, ceea ce, pentru multi, va insemna o usurare. Daca va ingrijorati cu privire la consumul energetic, nu aveti de ce sa va temeti, deoarece beneficiaza de clasa A+, iar consumul anual nu va depasi 249 kWh. Zgomotul nu este deloc mare, ajungand la 40 dB.

Frigiderul Beko RDSE465K20W reprezinta pentru multi o incantare in raportul calitate-pret, dar si pentru aspectul sau elegant si simplitatea cu care poate fi ingrijit.