Combina frigorifica Midea HD-400RWEN review

? Midea HD-400RWEN
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Compartimentare
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.3

Sumar

Midea HD-400RWEN  este o combina frigorifica eleganta, cu spatii interioare bine compartimentate si un nivel redus al zgomotului de functionare. Display-ul digital extern, functiile de racire si congelare rapida si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac fin aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

 Volumul frigiderului sau al congelatorului trebuie sa fie principalul aspect de care trebuie sa se tina cont in alegerea unui aparat frigorific. De exemplu, o combina frigorifica cu volum mai mic incadrata intr-o clasa energetica inferioara va avea un consum mai redus decat una mai voluminoasa incadrata in clasa A+++. Pe langa volum, alte aspecte importante sunt designul exterior, compartimentarea celor doua spatii sau tehnologiile disponibile. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica moderna care este produsa de compania chineza Midea.

Combina frigorifica Midea HD-400RWEN

Combina frigorifica eleganta

Midea HD-400RWEN este o combina frigorifica cu un design modern, finisaje din inox si display digital minimalist in partea superioara. Combina are doua manere verticale in partea exterioara a usilor care se deschid spre dreapta, directia neputand fi modificata in functie de necesitati. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 63 x 188 cm si un volum net total de 295 litri din care 219 litri ii revin frigiderului si 76 de litri congelatorului. 

Eficienta energetica A+

Compresorul combinei Midea HD-400RWEN are un consum energetic anual destul de mare (286 kWh) care este incadrat in clasa A+, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 16 lei. Desi nu este foarte economic, acest compresor este silentios, nivelul de 40 dB fiind comparabil cu cel al altor modele incadrata in clasa premium. Aceasta combina utilizeaza tehnologia No Frost, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie decongelat periodic pentru asigurarea functionarii corecte. 

Frigider cu 2 compartimente

Spatiul de refrigerare este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata, a unui raft mic de sarma pentru sticle si a 2 compartimente Box Fresh care asigura conditii optime de pastrare a fructelor si legumelor. Pe usa frigoderului exista 2 rafturi mari si 3 mici unde veti putea sa pastrati diferite borcane, cutii sau sticle. Sistemul de iluminare din partea superioara asigura un nivel bun de vizibilitate chiar si pentru compartimentele inferioare. 

Congelator compact

Congelatorul este impartit in 3 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale, unde veti putea depozita diferite tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de mirosuri. Capacitatea de congelare este de 4 Kg in 24 de ore, insa aveti la dispozitie si o functie de cengelare rapida in cazul unor alimente mai perisabile. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Midea HD-400RWEN

Display digital extern

Panoul de control are un display digital cu fundal argintiu care afiseaza temperaturile din cele doua spatii si mai multe butoane tactile pentru setarea temperaturilor sau activarea unor functii suplimentare. O astfel de functie este Super Racirea care utilizeaza un volum ridicat de aer rece care se distribuie uniform in tot frigiderul. In plus, sistemul Multi Air Flow utilizeaza mai multe orificii pentru distribuirea constanta a aerului rece, alimentele putand fi pastrate astfel mai mult timp. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital extern

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ sistem Multi Air Flow

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

In concluzie, Midea HD-400RWEN  este o combina frigorifica eleganta, cu spatii interioare bine compartimentate si un nivel redus al zgomotului de functionare. Display-ul digital extern, functiile de racire si congelare rapida si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac fin aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Tags: